Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha már egyértelmű a kölcsönös...

Ha már egyértelmű a kölcsönös szimpátia akkor vajon ilyen esetben fog e lépni az illető?

Figyelt kérdés

Sajnos valószínűleg ő is foglalt, ahogy én is..

Tehát az alap felállás, hogy én legalábbis nem szeretnék félre lépni. Úgy gondolom ő sem, bár lehet azért óvatos, mert rólam tudja, hogy foglalt vagyok.

Azért érdekel ez az egész, mert a bámulása miatt figyeltem fel rá, előtte nem is nagyon néztem meg ezt az illetőt. Állandóan rajta kaptam, ahogy néz. Mióta visszanézek, már mosolyog stb. Elég egyértelmű jelei vannak, hogy kedveskedni akar velem, de nem szólít meg -bár látom hogy nagyon szeretne megismerni.

A lényeg: mi értelme van ennek? Most szemezgetés lesz meddig?

Én úgy vagyok vele, beszélgessünk, ismerkedjünk meg, hátha ezzel feloldódik ez az egész és nem lesz senki zavarban.

Vagy mit tegyek? Sajnos elkerülhetetlen hogy nap mint nap találkozzunk, ezért más megoldást nem látok a helyzetre, mivel hiába tartom vonzónak, nem fogok félrelépni és mint írtam az ő viselkedése is nagyon óvatos, látszik hogy tisztelettudó és feltételezem van neki is párja, családja.

Én szívesen megismerném jobban, nyilván okkal vagyunk szimpatikusak egymásnak és ki lehet kerülni a szexet és egy kedves ismeretséget kötni.

Hogyan tudom ezt a helyzetet feloldani? El nem tudok menni előle, mert ahogy írtam nap mint nap látom.

2014. szept. 11. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha már megvan a tűz, nem lenne jó, ha megégetnétek magatokat. Jobb, ha nem ismerkedsz vele össze szerintem, ha van párod. Arra nincs garancia, hogy van neki is, lehet azért érdeklődik irántad. De ha szereted a párod, akkor hűséges leszel hozzá és nem keresed szándékosan az alkalmat arra, hogy valami helytelen történjen - ami ha alkalmatok lenne rá, esélyes, hogy megtörténne.
2014. szept. 11. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:

basszus..:-(

de akkor mi a fenét csináljak?

nagyon gyakran összetalálkozunk (üzlet) mégis hogyan másképpen küzdjem ezt le?

biztosan azért tudott ez ennyire a fejembe beférkőzni mert sajnos vannak hiányosságok itthon..

arra gondoltam, legalábbis remélem hogy van családja és azért nem lép, ebben bízva hogy ő is lelkiismeretes gondoltam ha végre lépnénk egyet és beszélgetnénk akkor úgymond feloldódna a helyzet, kiderülne hogy csak szimpla vonzalom és túllépnénk ezen.

2014. szept. 11. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahol ott a vonzalom ott több is lehet, ezért mondom, hogy ne játssz a tűzzel. Az pedig csak a te következtetésed, hogy foglalt lenne. Lehet csak visszajelzést akar. De bármit teszel is, ha a jelenlegi kapcsolatod nem is jó, az ég szerelmére! ne csald meg a párod! Akkor már úgy tiszta, ha előbb szakítasz vele, nem pedig félrelépsz.
2014. szept. 11. 23:01
 4/8 A kérdező kommentje:

nem szakítás nálunk nem jöhet szóba házas vagyok gyerekem van!

a megcsalás meg még úgyse jöhet szóba! sohasem léptem félre, ez távol áll tőlem.

Abszolút igazad van a ne játsz a tűzzel tanáccsal, de mit tegyek a gyakorlatban akkor?

Mert az én részemről maximum az ismeretség felajánlható más nem..

2014. szept. 11. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne közeledj felé, ne szemezz, hanem éreztesd, hogy nem vagy vevő a dologra. Ha kell vele érintkezned munkából kifolyólag, az más, de legyél vele távolságtartó és ne szemezz vele. Szerintem érteni fogja.
2014. szept. 11. 23:10
 6/8 A kérdező kommentje:

igazad van.

ez lesz a nehéz, mert belül meg tök vágyom rá, hogy jobban megismerjem...basszus miért találták ki a kísértést? :-((

2014. szept. 11. 23:17
 7/8 anonim válasza:
59%
Szerintem se foglalkozz a témával! Egy darabig még érezni fogod a kísértést, sajnos ez belénk van kódolva. Inkább fektess hangsúlyt a házasságod ápolására, az ottani jó érzéseket tápláld, légy tudatos a kapcsolatotokban. Éleszd fel a tüzet! Ez sokkal izgalmasabb kaland. Egyszer csak azt veszed észre, hogy a férjeddel való kapcsolat sokkal, de sokkal fontosabb. Nagy csalódás lenne a félrelépés...
2014. szept. 13. 17:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom!!
2014. szept. 13. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!