Lányok 187 körüli magassag jo egy 14 éves fiunál?
Figyelt kérdés
kinezetem alapjan is tobbnek neznek.ha kell privatban megy kep de kort es lakhelyet irjatok2014. szept. 6. 00:20
1/16 anonim válasza:
Brutális vagy Dani, meg fognak ba_szni téged szerintem.. :) Öt év múlva majd mondd el, hogy megba_sztak-e..
:)
2/16 anonim válasza:
10 évvel fiatalabb vagy nálam és 20 centivel magasabb. Bizarr. Az ember azt gondolná, a kicsik alacsonyak is.
3/16 anonim válasza:
Eléggé magas 14 évesen,küldheted a képet
4/16 anonim válasza:
Miért, ha nem jó akkor levágsz a lábadból vagy mi?
5/16 A kérdező kommentje:
holnap kuldok kepet de ma mar föl nem kelek.de tetszhetek igy velem egykoru lanyoknak?majd azt is irjatok le hogy nezek ki legyszi min valtoztassak stb
2014. szept. 6. 00:31
6/16 anonim válasza:
Magasság nem garancia hogy jó leszel a kiscsajoknak, más méretek fontosabbak.
7/16 anonim válasza:
Tévedés, nem a méret, hanem az számít, hogy tudja használni. :)
10/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenél, mert 180 centi vagyok. Ha lehet nr az alacsony lányoknál próbálkozz, mert talán kényelmetlen lesz nekik a nagy különbség. De magas lány is akad sok, szóval hajrá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!