Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak! Ha van belső és...

Férfiak! Ha van belső és külső vonzalom is egy nő iránt, akkor mi lehet az, ami miatt mégsem akarjátok párotoknak?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, és tudom-érzem, hogy belsőleg, emberileg nagyon szimpatizál velem. Teljesen megvan az összhang, órákat tudunk úgy beszélgetni, hogy nincs kínos csend és egymásra vagyunk hangolódva. (Amúgy ez még friss ismerkedés.)

Külsőleg pedig sosem dicsért még meg, hogy esetleg csinos lennék (mondjuk tényleg nem vagyok egy amazon), belsőleg meg sokszor, hogy milyen okos vagyok, stb. Na mindegy. Nem tudom, hogy külsőleg mennyire tetszek neki, de valószínű, hogy úgy is bejövök, csak nem tudom biztosan. Viszont elég lassan haladnak a dolgok köztünk és tűkön ülök.

Szóval mi az, ami mégis hiányozhat egy nőből, ha belsőleg és külsőleg tetszik nektek, akkor mi miatt nem akarnátok őt barátnőnek? Vagy ilyenkor minden esetben kialakul valamiféle kapcsolat?

2014. szept. 7. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, az a plusz, ami megkülönbözteti a szerelmet a barátság extrákkal-tól. Én sem szeretek bele mindenkibe, akit kedvelek és akihez vonzódom egyszerre, de voltam már olyanok megszállottja, akiket elfogultság nélkül észre sem vettem volna.
2014. szept. 7. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Hiába a kidolgozott külsőd, és a pasiknak jól felépített belső másról lévő másolatod, nincs meg benned az a plusz, amitől beléd szeretnek.Csak használnak téged.De nem szeretnek.Nem tudsz melegséget, érzést adni magadból, mesterkélt vagy.
2014. szept. 7. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Van ami nem megvásárolható pénzen, sem korrupcióval, nem utánozható, nem másolható egy másik emberről.Mert az a valami, csak annak az embernek van, úgy ahogy.
2014. szept. 7. 19:51
 4/10 A kérdező kommentje:

Nekem mindenem van, csak kidolgozott külsőm nincs. Pont, hogy a másik véglet vagyok, viszont elvileg vonzódik hozzám külsőleg. Ugyebár ízlések és pofonok. Mesterkéltség sem jellemző rám.

2014. szept. 7. 19:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha nem férsz bele az életébe jelenleg. Csalódott korábban, ezért nem akar/mer komolyabb dologba belemenni. Nincs ideje barátnőre munka vagy egyéb dolog mellett. Vagy mert szét van esve jelenleg és nem akar mégse maga mellé senkit.
2014. szept. 7. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor hazudik! Mert az 1-ik mégsincs meg.
2014. szept. 7. 20:01
 7/10 Költőnő? ***** válasza:

Az a bizonyos plusz, ami miatt nem tudna belédszeretni.

Ebből szerelem ritkán lesz, inkább szeretet, barátság.

2014. szept. 7. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Több lényeges szempont lenne amit nem érintettél kérdező.

1) Még sosem dicsérte a külsőd, és azt sem írtad, különösebben szemezne veled vagy éreztetné, tetszel.

2) Azt sem tudjuk, nincs-e barátnője.

3) Ugyanígy, lehet nem rég szakított és még nem áll készen új kapcsolatra.

4) Ha az első három nem is játszana szerepet, lehet töketlenkedő típus, nála más az ismerkedés üteme.

26/F

2014. szept. 19. 06:15
 9/10 A kérdező kommentje:

A pontjaidra reagálva:

1) Nem dícséri a külsőmet szavakkal, de érezteti és érzem, hogy tetszek neki külsőleg. Azóta odáig "fajultak" a dolgok, hogy le akar velem feküdni.

2) Nincsen barátnője.

3) Ezt megbeszéltük, és tényleg nem áll még készen, még tart neki egy kis lelki válság.

Amit írtam az első pontban, hogy azóta már kiderült, hogy le is szeretne velem feküdni, akkor gondolom bejövök neki külsőleg is, hiába csak a belsőmet dícséri. Viszont azóta sem alakult úgy, hogy esetleg többet szeretne, mint szex. Legalábbis azt mondja, hogy minden szexkapcsolata úgy indult még neki, hogy mindkét részről lehetne valami, de végül sosem lett semmi. Nekem meg azt mondta, hogy ha érzelmek alakulhatnak ki, akkor nem érdemes a szexet sem csinálni. Szóval nem értem :(

2014. szept. 19. 22:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Tul komplikalod a dolgokat, egyszeru, dobd be magad mint no es csabitsd el. Ennek csak magatol kellene jonnie, ha tetszik neked es ugy erzed kolcsonos, akkor teremtsel egy hangulatos helyzetet es biztos meg fog tortenni koztetek az egyuttlet, ha meg erre sem reagal, akkor azonnal szakitsal vele. Lehet, hogy nem kelted fel szexualisan az erdeklodeset, amin segithetsz, vagy nagyon felos. Ha mindent bedobsz es meg ennek ellenere sem tortenik semmi akkor kuld el.
2014. okt. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!