Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vonzalommal?
Van egy nagyon jó fiú barátom,akivel nagyon jól kijövünk egymással. De az utóbbi idöben megváltozott a viszonyunk, és úgy érzem ő határozottan többet akar a barátságnál. Én úgy indultam neki a dolognak, hogy ebből soha nem lehet több, viszont a részemről is változtak a dolgok. Tudom hogy szemétül fog hangzani, de a srác külseje nem jön be, a jellemét szeretem. Nem merném felvállalni.
A beszélgetéseink már flörtbe mennek át, és hiányzik ha nincs velem. De ő az egyik legjobb barátom, és nem akarom elveszíteni. Mit tehetnék?
17/L
Elsőnek köszönöm a választ
második: a barátságunkat természetesen felvállalom, de azt már nem tudnám, h együtt vagyunk.
Arra lennék kíváncsi, hogy ki előtt nem mernéd felvállalni... a barátok előtt? A szüleid előtt? A világ előtt? Fontosabbak neked ezek a dolgok, mint az aki állításod szerint jelent számodra "valamit"? Ha igen, akkor:
A srác jobbat érdemel nálad. És bocs, de felszínes vagy.
Csak magamból tudok kiindulni, de: ha szeretnék valakit, büszkén felvállalnám Őt ország-világ, barátok és mindenki más előtt is. Akkor is, ha az a világon senki másnak nem tetszene. Ezen gondolkodj el...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!