Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem furcsa?
Van ilyen, nekem is van ilyen ismerősöm, haverok voltak, kizárt volt, hogy akarjanak egymástól bármit is. Mostmár 8 éve kb együtt vannak.
De ez a ritkább. Amikor megismerkedik egy nő és egy férfi, és nem jutnak tovább a barátságnál, annak oka van. A kémia működik, és nem véletlenül áll meg a dolog egy szinten. Később ez elég ritkán változik szerintem. És ezt látom is a környezetemben, tapasztalom magamon is
Szia!
Az én barátomat másodikos korom óra ismerem. Általános elején még csak beszélő viszonyban voltunk, aztán nem is tudom, hetedik körül lettünk nagyon jóban, elég jó barátok lettünk, és tavaly, 11.-ben jöttem vele össze. Gimibe már nem egy osztályba jártunk, mondjuk általánosban sem, de a lényeg, hogy jó barátok voltunk. Most vagyunk együtt több, mint 1,5 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!