Hozzám ért a könyöke, véletlen vagy egy jel?
Figyelt kérdés
Mellettem ült egy srác, hozzám ért a könyöke. Pár másodpercig hagyta, majd összerezzent és elvette.
köszönöm a válaszokat
16L
2015. márc. 28. 23:35
3/8 bandi6891 válasza:
ha a makkja ér a seggedhez az az igazi végső jel.
4/8 Didiiayer válasza:
Nem hinném, hogy ez bármit is jelent.
5/8 anonim válasza:
hát én mindig kib@ßott fáradt vagyok ezekhez a jelekhez. Én minden ilyesmit lësz@rok, nem hiszek az ilyen dolgokban. Túl sok Sherlock Holmes-t néztél. ;) 16/f
6/8 anonim válasza:
Ez egy jel. Így szokták jelezni a hím manguszták a nõstény mangusztáknak,hogy párzási idõ van.
7/8 anonim válasza:
Igen, ez egy jel! Ugyanolyan mint a gabona körök, amit az UFO-k hagynak, hogy a téridőfizikával kapcsolatos fel nem fedezett szimmetriái épülő dolgokat közöljék az emberiséggel. Szerintem a fiú is egy másik bolygóról jött. valószínűleg fizikai érintkezésre van szüksége, hogy telepatikus kapcsolatot tudjon létesíteni a humánokkal. És azért rezzent össze, mert nem volt képes felvenni veled a kapcsolatot, behatolni az agyadba, valószínűleg mert erős mentális pajzs védi a központi idegrendszeredet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!