Ez kulturalt modja a visszautasitasnak? (veletlen hosszu lett)
Meg mindig nincs kimondva, de kozel biztos vagyok benne, hogy ezt jelenti, csak a kozlesenek modja bosszant kisse es pont emiatt nehezebb felejteni.
Ugy kezdodott, hogy kozos program gyanant, ismerkedes, vagy ha ugy alakul akkor legfeljebb baratkozas celjaval, megkertem egy osztalytarsnom, hogy menjunk egyutt sportolni, ugy tunt, hogy tetszik neki az otlet. Voltunk egy nap, beszelgettunk stb., felvetettem, hogy maskor is, megint, erre azt mondta, hogy persze, mosolygott, majd meg atgondolja neki legkozelebb mikor jo. Aztan nem lett semmi. Gondoltam, rendben, batortalan, hogy szemtol szembe kozolje, de ertem, hogy nem. Eltelt ket honap es ugy alakult, hogy egyiranyban mentuk hazafele egy darabon. Korabban nem szolt semmit, csak mintha a rovid kozos beszelgetes miatt erzett volna kenyszert akkor, hogy valami mentseggel elobocsaskodjon. Felvetette, hogy elnezest, hogy nem szolt ennyi ideig, de dolgok voltak meg hasonlok, majd sot-mi-tobb megerdeklodte, hogy mikor vagyok szabad es akkor megint sportolhatnank egyutt, megbeszeltunk egy napot. Elotte valo nap megkerdeztem, hogy akkor biztos-e a masnap. Masnap valami kozbe jott neki, ok. Akkor jovoheten mondta, en mondtam, hogy akkor meg majd szoljon. Azota se semmi, pedig nap mint nap latjuk egymast az orakon. Igaz, szinte sosem koszon, de mar en se egy jo ideje, mert meguntam, hogy mindig nekem kell elsokent es jo esetben is csak halk motyogas a valasz. A kerdeses lany mar nem nagyon erdekel, viszont neheztelek amiert valaki igy viselkedik. Akkor ket honap utan megis minek hozza fel? Csendben is lesetalhattuk volna azt a szaz metert. Nem az lesz az udvarias, ha latszolag elnezest ker, majd nyajasan igeretet tesz, amit szandeka sincs betartani. Ugy erzem, hogy hulyenek nez, atnez rajtam, egy oszinte es egyenes nem-et, ehhez kepest orommel fogadtam volna. Akkor mar nem is jarna ezen az eszem. Szerintetek valamin atsiklathattam es ez csak egy veletlen vagy tenyleg ennyire egyszeru ez a szemely?
(rovidnek szantam, csak probaltam reszleteiben bemutatni, bocs - es az ekezetek miatt is)
1: Igen, ez valoszinu lehet, de a masiknak meg nagyon kellemetlen igy ezen a modon. Ujrafelhozni, hogy aztan megigerje majd lemondja, kisse pofara ejtese a masiknak.
2: En az elso esetben voltam biztosabb, es igy egymas utan ket-harom lemondas, gondolkozas keres eseten szerintem jogosan gondolja azt az ember, hogy vissza lett utasitva, ekkor pedig nem zaklatja a masikat, ha ugy tunik a masik is keruli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!