Az itteni 25-35 közti lányok, nők mi alapján választják ki kinek írnak privát üzenetet?
Nem vagyok itt sokat de amikor feljövök mindig vár jónéhány üzenet, mindig van 1-2 új ez valami új trend?
Életben se vagyok valami nagyszám pasi de a kommentjeim pedig kifejezetten ellenszenvesek néha. Szóval miért?
Nem mondtam hogy "hosszú távúak" ezek a "kapcsolatok".
Csak mindig vár levél erről arról, többnyire női nikkektől... értem én hogy ez nem garancia hogy valóban lány-e. Nem is különösebben érdekel hogy írnak csak meglepő, eddig nem nagyon történt ilyen az se válaszolt akinek én írtam...és bár inponáló nem értem mi a célja vagy miért jó ez?! :S
"Jó neked. Valamit biztos jól csinálsz."
Világosíts fel, kérlek, miért jó valakinek, hogy ismeretlen, magukat nőknek valló személyek (persze, lehetnek akár nők is, egyelőre ez lényegtelen) ismeretlen célokkal névtelenül felveszik vele a kapcsolatot interneten! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!