Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az nagyon gáz, ha ezt véletlen...

Az nagyon gáz, ha ezt véletlen elküldtem a fiúnak?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú, de még nem beszéltem vele, csak véletlen elküldtem azt, hogy:

I will be right here waiting for you

Ez nagyon gáz? Most mit csináljak?

2015. jan. 10. 09:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Maradj ahol vagy!
2015. jan. 10. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
vágd ki magad...pl ha skypeon küldted: "arra gondoltam, hogy itt skypeon várlak"...vagy esetleg megmondhatod neki, hogy többre gondoltál, mert tetszik neked...és talán pozitív visszajelzést kapsz...
2015. jan. 10. 09:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Mond azt hogy valami dalszöveget kopiztál be vélerlen..
2015. jan. 10. 09:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha szereti Richard Marx-ot akkor nem gáz. Amúgy ez egy szerelmes szám, ha tetszik neked a srác akkor legalább tisztában lesz azzal, hogy te mit érzel.

Amúgy már ez van, úgysem tudsz változtatni rajta.

2015. jan. 10. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ezt a fiúk piszkosul utálják mikor kètèrtelmű hülyesègeket ìrogatnak neki. Mondd ki amit tènyleg akarsz, pont. Előbb üldözöd el a biznytalansággal mint az őszintesèggel.
2015. jan. 10. 09:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki, hogy a félelmeid ellenére sikerült tudatnod vele.
2015. jan. 10. 09:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne szabadkozz, ne is hozd szóba, ha tetszik a srác, akkor ez adhat neki egy kis extra adag biztatást a Veled való ismerkedéshez.

Ha esetleg rákérdez külön akkor a legelegánsabb válasz az, hogy youtube-on pont erre a számra akartál keresni, és gépelés közben nem figyeltél arra, hogy nem váltottál böngésző ablakot. És hogy egy kis játékosság is legyen benne, mondhatod a srácnak mosolyogva, hogy lehet hogy a sors akarta úgy, hogy ezt az üzenetet neki küldjed, ami finom nőies biztatás.

2015. jan. 10. 09:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi:)
2015. jan. 10. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!