Megismertem egy lányt szilveszter este, es nem tudom mit csinaljak, adtok tanácsot?
Az eddigi tanácsok nem voltak túl gyakorlatiasak, hasznosak. Ha hamar elveszted az érdeklődésed, akkor siettesd a dolgot.
Elmondom nálam mi a normális tempó:
1. randin csók.
2.-5. randin szex.
És utána egyből összejövünk, ha én is akarom.
Ne húzd, halaszd a dolgot. Beszélj meg vele egy találkozót akár mára, vagy holnapra is. Vidd el egy jó kis beülős helyre, rendelj magatoknak egy-egy üveg bort, üljetek közvetlenül egymás mellé és beszélgessetek. Aztán ahogy kell és ahogy csináltad a buliban is, simogasd őt tovább. Látszik hogy nem vagy full kezdő, tudod hogy érinteni, simogatni kell a nőket az intimitás kialakításához. Csókold meg a randin pár óra után.
Aztán ha még nem szűz lányról van szó, simán le tudod fektetni mondjuk 2 héten és 6 randin belül.
Felhívod telefonon: Szia,van kedved eljönni velem vacsorázni/moziba?
Ennyi kell.
6:
Ha nyitott vagy a jó tanácsokra, akkor lányokkal nem barátkozol. MINDEN lányokkal való barátságomnak az lett a vége hogy a lány szerelmes lett belém és én nem akartam tőle semmit, vagy ritka esetekben én voltam szerelmes belé és ő nem akart semmit.
Ha olyan lánnyal barátkozol, aki elég csinos ahhoz hogy akarj is tőle valamit, akkor az lesz hogy te szeretsz belé ő meg nem akar semmit. Inkább keress normális fiú barátokat, akikkel például tudsz úgy, vagy még mélyebben beszélgetni a csajozásról, ahogy velem.
Ha tényleg kezdő is vagy, akkor is van benned valami ösztönös dolog, hogy mi a jó irány, pl. a simogatással kapcsolatban is. Mondom, az olyan lányokkal akikkel szeretnél összejönni, akik csinosak, akikkel szexelnél, akiktől akarsz valamit, azokkal sose barátkozni akarj, hanem egyből térj a lényegre. Az első randin csók, aztán kb. két héten és/vagy 6 randin belül a nem szűz lányok 90%-a elcsábítható szexre is. Utána meg te döntesz hogy mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!