Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megismertem egy lányt szilvesz...

Megismertem egy lányt szilveszter este, es nem tudom mit csinaljak, adtok tanácsot?

Figyelt kérdés
szilveszter este, teljesen veletlen megismerten egy lanyt, kisebb hazibuliba voltunk, es en mint mindig, magamat adtam es ilyen megfigyelonek mondom magam, elvoltam egyedul, volt egy lany es 3 pasi csungott rajta, de en csak figyeltem, aztan mindenki bealutt, reggel lett felkelt mindenki, meg rohogcselunk, meg minden. De a lany vegig mellettem fekudt simogattan a pocijat, a fejecskejet, kezet, meg rafekudt a hasamra ugy is sinogattam, meg labaval mindig levette a labamrol a zoknit, es itt mar jozanok voltunk, es itt mar a tobbi sracnak sem volt mar eselye :D na es a kerdes hogy eddigi kapcsolataimban mindig az volt hogy neguntam addigra a partnert mielott komolyra fordult voln a a dolog, nem akartam vele talalkoznj meg semmi, es vele nem akarom ezt, mert valamit erzek hogy tenyleg "véletlen" volt hogy talalkoztunk, es hat nem tudom hogy alakitsam ki a kotodest mert nem megy amiota egyszer oruletesen szerelmes voltam valakibe, perste viszonzatlanul es majdnem ketevig, (vagy meg lehet most is tart) szenvedtem... szal segitenetek nagyon ha tudnatok valamit ajanlani hogy jussak el addig hogy megismerjem rendesen Őt... elore is koszonom(a helyesirasi hibak miatt bocsi csak telon vagyok es nincs kedvem orakig irni egy ilyen rovid szoveget)

2015. jan. 2. 11:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Pedig mwg csak ket randink volt
2015. jan. 15. 12:22
 12/18 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Mond meg neki hogy csak szex baratot akarsz
2015. jan. 15. 12:50
 13/18 A kérdező kommentje:
De en nem csak szexet akarok epp ez az
2015. jan. 15. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem komolyan érzel iránta valamit akkor hogy unhatod??
2015. jan. 15. 15:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem erzek komolyan iranta meg semmit, de kialakitani se tudok komoly kapcsolatot senkivel amiota egyszer igazabol szerelmes voltam, de megunom a csajokat mielott komolyra fordulhatnanak a dolgok
2015. jan. 15. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:

hidd el lesz olyan lány akit nem fogsz megunni.

:)

valòszínű akkor nem ő az "igazi!

2015. jan. 15. 20:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Ugyerzem ha o nem jon ossze utana nekem mar vegkepp nem kell senki
2015. jan. 16. 01:25
 18/18 anonim ***** válasza:

akkor harcolj azért hogy működjön.

Menjetek izgalnas helyekre,mikor vele vagy ne arra gondolj hogy unod az egészet.

Benne se az unalmas dolgokat keresd:)

2015. jan. 16. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!