Fiúk, ti milyen "véletlen" érintésekkel adjátok a kiszemelt lány tudtára, hogy tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 16:17
2/9 anonim válasza:
Én szimplán megmondom...Felesleges erőlködés lenne másképp tenni.
3/9 anonim válasza:
Amikor elmegyek mögötte, megérintem a derekát vagy a hátát, beszélgetés közben a vállához érek párszor.
4/9 anonim válasza:
Ha összeszedem a bátorságom hogy tudassam a kiszemelttel hogy tetszik, akkor kinyitom a szám és beszélek. Nincs játék, nincs taktika. Egyenes ember vagyok, nem szoktam szerelmi game of thrones-t játszani.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vélaszokat, de nyilván a kérdést azoknak szólt, akik élnek az érintéssel, nem azoknak, akik nem.
2014. dec. 23. 16:30
6/9 A kérdező kommentje:
*válaszokat
2014. dec. 23. 16:31
7/9 anonim válasza:
A vállát érintem, vagy az alkarját itt-ott. Még a hátát is szoktam, és a könyökét is.
9/9 A kérdező kommentje:
30+
2014. dec. 23. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!