Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kezdő lépésnek jó ötlet az,...

Kezdő lépésnek jó ötlet az, ha facebook üzenetben köszöntöm fel a kiszemelt srácot?

Figyelt kérdés
Tetszik, párszor már beszélgettünk személyesen, a héten fogja ünnepelni születésnapját. Visszakerestem és sokan írtak az üzenőfalára az elmúlt években jókívánságokat. Nagyon különcködő, árulkodó, ha én most üzenetet küldök neki?
2014. dec. 15. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Épp az a lényeg hogy árulkodó legyen nem? :)
2014. dec. 15. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem nevezném kezdő lépésnek. Mert attól, hogy írsz neki egy szülinapi köszöntést, abból még semmit nem fog leszűrni. Egy leszel a sok közül, aki megköszönti.

Ha már mindenképpen kezdeményezni akarsz, akkor keress valami célzott szülinapi idézetet és küld el neki privát üziben.:)

2014. dec. 15. 10:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Jól látjátok, az a lényeg, hogy különc legyek, de nem akarok nyomulni. Ha 120 ismerőse ír az idővonalára, én meg privátban, azzal személyesebb, ott nem tud csak egy lájkot nyomni. Próbálok majd valami szépet írni, köszönöm az ötletet!
2014. dec. 15. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:

"Ha 120 ismerőse ír az idővonalára, én meg privátban, azzal személyesebb, ott nem tud csak egy lájkot nyomni."

Ja, sokkal tokosebb legeny leszel, ha nemhogy nala eloben, de meg neten az ismerosok elott sem mersz felvallalni egy koszontest.

"de nem akarok nyomulni."

Akkor megis mi a fenet akarsz? Fel akarod kelteni a figyelmet, vagy nem? Egy ilyen csicskauzenet semmikepp sem minosul "Kezdő lépésnek".

2014. dec. 15. 11:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Hétvégéig szívesen fogadok mindenféle fajta tanácsot ezzel kapcsolatban.
2014. dec. 15. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Írj rá, esetleg: "A rózsa vörös, a viola kék, az anál vonaton nincsen fék ;) Boldog szülinapot!" Érteni fogja. De egyébként komolyra fordítva a szót, tényleg írj rá. Ha nem is nagy lépés de legalább lépsz valamit.
2014. dec. 15. 12:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Elhiheted,hogy mások is fognak neki írni privátban..nem Te leszel egyedül :)

Szerintem ez max arra jó,hogy facen is beszélgetésbe kezdjetek..Ha megkérdezed hol ünnepel ilyesmi..

Nehéz kérdés :)

2014. dec. 15. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a bátorításokat! Túldramatizálom, de hát ez most egy ilyen időszakom :)
2014. dec. 15. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!