Vajon így akart még jobban megbántani ez a srác, vagy csak véletlen egybeesés lenne?
Figyelt kérdés
Azt hitem jól tudom, hogy érdeklem őt. Írtam neki üzenetet, amit elolvasott. De sajnos nem érkezett válasz… Viszont pont akkor tett fel egy új profilképet több év után, miután olvasta az üzenetemet. Ugye ezzel akarta nekem jelezni, hogy már facebookozott, nehogy azt higgyem véletlenül, hogy azért nem érkezik válasz, mert még nem lépett be azóta....2014. dec. 4. 21:57
1/6 RRR válasza:
ez így nagyon nyakatekert
nem írt és pont
lépj tovább
2/6 anonim válasza:
semmit nem akart jelezni... a pasik nem szoktak így taktikázni szerintem. megnézte az üzeneted, valamiért nem válaszolt rá.
A. nem akart válaszolni
B. nem volt ideje
C. nem tudta, mit válaszoljon
D. elfelejtette, mert épp más dolog foglalkoztatta
3/6 A kérdező kommentje:
Pedig nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez valami gúnyolódás. Különben mondja már meg valaki, miért pont most rakott fel új képet, ha eddig évekig megfelelt neki ugyanaz??
2014. dec. 4. 22:14
4/6 anonim válasza:
Mert úgy gondolta ideje lecserélni. Ti nők mindent túlgondoltok :) Fiúknál nincs, vagy csak ritkán van ilyen taktikázás mint a nőknél hogy jajj most profil kép csere hogy akkor lássa hogy ez meg az..
5/6 anonim válasza:
Ilyenre én is gondoltam hogy felkeltsem a kiszemelt lány figyelmét de elvetettem ezt az ötletet mert nem így akartam feltűnösködni.
6/6 A kérdező kommentje:
Előző! Ezt hogy érted pontosan? Írt neked az a lány és válasz helyett inkább fel akartál tenni egy új képet, hogy felkeltsd a figyelmét? :)
2014. dec. 5. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!