Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért működnek ennyire "fordít...

Miért működnek ennyire "fordítva" az emberek?

Figyelt kérdés

Akiknek nincsen olyan dolog az életükben, amire azt mondják, hogy tettek érte valamit, stb...Azok el vannak szállva magukkal, nagy az egojuk a semmire, akiktől meg elvárható lenne ez a viselkedés, mert van mire büszkének lenniük, azok általában szerények...Miért van ez így?

Én is tehetném az eszemet és döngethetném a mellemet ilyen tarzanosan, mert okos vagyok, de nem teszem...:DD A sok elkényeztetett fiatal meg annyira el van szállva magától, csak mert a szüleik jól keresnek...

2015. márc. 28. 21:39
 1/3 To7ka ***** válasza:
Pl kompenzálnak.:) Nem igazán kell velük törődni, valahol az életükben pofára esnek, mert Ők nem teremtettek semmilyen értéket, vagy épp 2 modellel apuci pénzéből vígan él élete végéig. Ilyen a világ, millió egy dolgon lehetne bosszankodni benne:)
2015. márc. 28. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt gondolom (de nem biztos, hogy helyesen), hogy azok, akik tettek valami jelentősek, azok tudják, átélték, hogy mennyi lemondással járt a sikerük elérése. Lehet, hogy az elején ők is nagyzoltak, hogy "milyen töki vagyok", de rájöttek, hogy az, amit alkottak, jelentős dolog ugyan, de csak egy szelete a világnak. Tehát felismerték az alázatot. Míg a másik csoport még nem szembesült eme keserű valósággal (tehát hogy a sikerért dolgozni kell és bizony lemondással is jár).
2015. márc. 28. 22:37
 3/3 Oops! válasza:
Az igazi tudás a nem tudás tudása.. minél többet tudsz / tanulsz meg, annál jobban döbbensz rá mennyi mindent nem tudsz még.
2015. márc. 29. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!