Lányok! Egy bölcsész vagy egy mérnök? Kit választanátok?
Bölcsész - történelem, szociológia, régészet...
Mérnök - elektronika, elektrotechnika, számítástechnika...
Ezekre gondolok a két fogalom alat.
Első sorban 20 körüli lányok véleményére vagyok kíváncsi, de fiatalabb vagy idősebbek is ellmondhatják, temrészetesen :)
Én bölcsésznek készülök, de most épp reálon vagyok középben...
Nálam előny, ha reál tárgyat tanul, mert én is azt tanulok. Viszont nem feltétel. Ha egy bölcsész sráccal jobban megértjük egymást, akkor őt választanám.
20/L
Teljesen mindegy, ha szereti, azt a szakot, amit tanul, és maaajd keresi a lehetőségeket az elhelyezkedésre.
Múltkor egy mérnök sráccal randiztam... aki kifejtette, hogy azért választotta ezt a szakot, mert adott tantárgyak jól mentek neki, de nem volt elég jó egy másik szakhoz, és egyébként megvan vele, de semmi azaz semmi lelkesedés nem látszott rajta a munkája iránt.
És ő már aktívan dolgozott a szakmájában.
Na ehelyett egy lelkes tanárbácsi, vagy éppen egy történész? Simán.
Mivel én is félig-meddig bölcsész vagyok, könnyebben kapcsolódnék egy humán beállítottságú férfihez, de mivel van másik képzettségem is, nem vagyok annyira a reál vonaltól sem messze. Végső soron az, hogy humán vagy reál beállítottságú valaki nem sokat fog számítana, az viszont, hogy hogyan jövünk ki egymással nagyon.
23/N
Ha két teljesen egyformán helyes fiú lenne előttem, és csak ennyi lenne a különbség, a bölcsészt választanám, a hasonló érdeklődésikör miatt
De szerintem mindegy, ilyenre ne stresszelj rá :-)
14L
"Én hiszek abban, hogy az ellentétek egészítik ki egymást."
Ez attól függ, hogy miben különböznek.
Nekem aztán hulla mindegy, hogy mi a végzettsége, ha emberileg összepasszolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!