Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bajban vagyok az ismerkedéssel...

Bajban vagyok az ismerkedéssel. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy Casanova, sem nagydumás, vagyis kicsit vissza fogottabb vagyok az ismerkedésben, ami szerintem nem jó. Mi az amit kerüljek ha nővel ismerkedem?
2015. márc. 28. 12:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A határozottság lehet az is, hogy már az elején éreztetem vele hogy tetszik? Vagy a poénkodás?
2015. márc. 28. 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Akármit is mondotok Neki, ma egy 1 igazság van:

Ha ronda vagy és mindemellé még csóró is esélyed nincs a nőknél.

Nézzük csak meg azt, hogy egy mercedeses pasas tart több nőt is és mind veri míg egy érzékenyebb rendes ám ronda és csóró faszival meg egy lány se áll szóba...

2015. márc. 28. 13:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk én jobb szeretek élőben ismerkedni, de kénytelen voltam neten elindítani egy beszélgetést, 1-2 napon elhívhatom egy találkozóra?
2015. márc. 28. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Megint megy a rinya! Amúgy csak beszélgess légy figyelmes flörtölj és kész.
2015. márc. 28. 13:22
 15/15 anonim válasza:

A határozottság azt jelenti, hogy odamész beszélgetni, ha megtetszett a lány, aztán magadat add, poénkodhatsz is. Lehet, hogy éppen neki nem jön be, sebaj, nem hozzád való, de ha tetszel neki ő is keresni fogja a társaságod.

A lányok nem szeretik a nyuszi pasikat, akik dadognak, ha meg kell szólalni, vagy zavarba jönnek. Te vagy a pasi, tudod, hogy a lányt akarod és meg fogod szerezni.

2015. márc. 28. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!