Bajban vagyok az ismerkedéssel. Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy Casanova, sem nagydumás, vagyis kicsit vissza fogottabb vagyok az ismerkedésben, ami szerintem nem jó. Mi az amit kerüljek ha nővel ismerkedem?2015. márc. 28. 12:57
2/15 CptTomato válasza:
Viccet félre téve a művieskedést.... add önmagad... igazából csak barátkozni kell... és ha megvan az összhang akkor úgyis rájöttök mindketten.
4/15 A kérdező kommentje:
Ez jó volt az első. :) Azaz igazság, hogy a mai lányok már nem olyanok, hiába beszélek bármiről, ha ők pénzes, falkavezér srácokat keresik.
2015. márc. 28. 13:00
5/15 anonim válasza:
Ne légy ronda. Kb ennyit tudok javasolni. Ha az vagy inkább hagyd a fenébe az egészet.
6/15 CptTomato válasza:
Oké látom tévhitben élsz te is.... nem fogok veled vitázni vagy megfogadod amit mondtam vagy nem...rajtad áll.
8/15 A kérdező kommentje:
Illetve én még abban nőttem fel, hogy a lányok szeretik a bókot, ha dícsérik őket. Most mintha ez már lényegtelen lenne, mert ők ezzel tisztában vannak anélkül, hogy mondanánk nekik.
2015. márc. 28. 13:01
9/15 anonim válasza:
nem él tévhitben. A nőket tizenévesen csak a külső érdekli, huszonévesen pedig már a pénz is. Jellemet csak 30 felett kezdenek el nézni. Úgyhogy jellemre ne nagyon gyúrj fiatalon.
10/15 anonim válasza:
A lényeg, hogy határozott és magabiztos legyél. Nem lesz probléma, ha első nem is jön össze, belejössz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!