Elítéltek egy lányt, mert vágások vannak a karján? 17/L
ijen-->ilyen
pszihikailag-->pszichikailag
sajnaltatya-->sajnáltatja
11-14 évesen legalább valami segítő programot használj utolsó.
Igen. Esélytelen jelenkor hulladékának tartanám, minden esetben, ha magát vágta. :)
További szép napot!
Én nem értek egyett a válaszolók többségével.
Nem vagyok halálos beteg, a szüleim nem válnak és nem vagyok 11-13 éves.
Lassan 5 éve szenvedek depresszióval. Nap, mint nap meg kell vívnom a harcot saját magammal. Mindennap fájdalommal kelek fel, legtöbbször sírva alszom el és rengetegszer megfordúl a fejembe az öngyilkosság gondolata. Vagdostam magamat és most leszokóba vagyok (megint). 19 éves lány vagyok és soha nem fogom elítélni azokat, akiknek ez a borzalmas út jutott. Nekik segítségre van szükségük.
Aki elítél, az nem éli át\ nem élte még át ezt a helyzetet.
Jelenleg nem járok, de április màsodik felére kaptam időpontot.
kérdező: vagy leszarják, vagy elítélik.
tanácsom: fordulj befelé és senkinek ne adj az érzéseidből. vezesd le máshogy.... úgyse kíváncsi rád senki, tapasztalatból mondom, nem poénból.
(ex-öncsonkító, nőnemű, idősebb nálad pár évvel)
én a helyedben nem hallgatnék a 32esre...
befelé fordulni, kizárni a külvilágot... így is a szeretethiány a probléma, szerinted annak mi lenne a következménye, ha méginkább befelé fordulnál?
nem adni másoknak az érzéseidből? azt kapsz amit adsz, legalábbis a társas életben ez mindenképp igaz.. ha nem adsz érzéseket másoknak, ők sem fognak.. ha negatív érzéseket küldesz mások felé, ők is azt fognak feléd
ha bezárkózol és semmit nem küldesz mások felé, annyit fogsz elérni, hogy megszűnsz létezni mások számára... ez pedig kínos... persze, a befelé fordulás, a másokban való csalódás a logikus reakció.. de megsúgom, pont erre tendál a depresszió is, ezért nem lehet kimászni belőle!
logikus: az eltávolodás lényege a.. távolság:D jó, ha te nem lépsz felém, akkor én egy kicsit hátrébb állok, ne legyek olyan feltűnő... meg még egy kicsit, hogy dolgozni kelljen valakinek, ha engem akar barátjául... meg még egy kicsit mert ez bizonytalan így, biztosabb a távolságtartás.. és szép fokozatosan teljesen eltávolodik az emberektől, miközben pont azt szeretné, hogy közéjük tartozhasson...
úgyhogy érdemes illogikus dolgokat csinálni és a negatív hullámok ellen dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!