Volt már olyan, hogy később megbántad hogy
elutasítottál egy csajt? Miért?
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 14:39
1/9 anonim válasza:
mert igazából nagyon tetszett.miért?,mert a ro***t osztálytársaim olyan szemetek hogy nem tudtam hogy ők voltak-e vagy a lány aki nekem írt szerelmes levelet!!!!(a lány volt az szerencsétlenségemre)
2015. márc. 27. 14:41
2/9 anonim válasza:
Mert utána csak a szrt keverte, és egy másik hölgy miatta nem jött össze... :'(
3/9 anonim válasza:
Volt.
Az volt a szitu, hogy barátok voltunk, de sosem titkoltuk, hogy tetszünk egymásnak.
Egy nap ott aludtam nála, és hát ő meztelenre vetkőzött, szexet akart.
Én visszautasítottam.
Másnap tette a szépet személyesen, majd mikor hazaértem, kaptam a levelet, hogy erre nincs bocsánat, és már nem vagyunk barátok... letiltott mindenhonnan, és azóta nem láttam.
4/9 anonim válasza:
Mert egy barom voltam, azért. Utólag belegondolva egyáltalán nem volt vészes, sőt, csak a golyóim más miatt izzadtak akkoriban.
2015. márc. 27. 14:42
5/9 anonim válasza:
Még sose volt olyan, hogy csaj kezdeményezett volna nálam :D
Mindig jóval előbb észrevettem, ha nem vagyok közömbös, és leépítettem :(
2015. márc. 27. 14:43
6/9 anonim válasza:
Régen sok ilyen volt. Ma már tudom, hogy minden lányt, akire felállna a farkam (tehát nem olyan csúnya, hogy még csak merevedésem se lenne rá) minimum megdugni érdemes.
Ma már nem követek el ilyen hibákat. A jó ingyen punci mindig édes. (Ingyen = szinte semmi erőfeszítést nem kellett tennem a megszerzéséért, szinte rám vetette magát)
2015. márc. 27. 14:46
7/9 anonim válasza:
Igen, például legutóbb is, mert az osztálytársaim körében nem lettem volna népszerű ha összejövök azzal a lánnyal (aki amúgy szép és aranyos csak elég visszahúzódó), szóval visszautasítottam de most már bánom. 17/f
2015. márc. 27. 15:40
8/9 Centurio77 válasza:
Hehe... egyszerű válasz, nem volt!! Mivel nem utasítunk el lányokat, náluk van az összes punci és cici!!
2015. márc. 27. 15:46
9/9 anonim válasza:
Igen, mert nagy volt a korkülönbség köztünk. Azóta tanultam az esetből és nem érdekel az emberiség meg ez az "érzelmek világa" része az életnek. (Out of touch)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!