Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az mit jelent, ha elutasítottá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, ha elutasítottál valakit, és mindig megtalálja a módját, hogy keressen?

Figyelt kérdés
Elég problémás eset volt, ezért elutasítottam, ő próbált meggyőzni napokon át, de megszakítottam vele minden kapcsolatot. Azóta 1-2 hónapja, ha lehetőség adódik, akár ismerősökön keresztül, akár itt-ott feltűnve próbál elsütni egy poént, egy bókot, akármit, ami velem kapcsolatos, úgy, hogy tudja, hogy látom, olvasom, hallom, vagy egész biztos tudni fogok róla. Miért csinálja ezt már ennyi ideje?
2015. márc. 27. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Reméli a hülye, hogy megváltozik majd a véleményed és egyszer csak dugni fogtok.
2015. márc. 27. 12:35
 2/11 aladar12 ***** válasza:
mert még mindig akar?
2015. márc. 27. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
42%

Mert kitartó.

Tessék, sír sok lány manapság, ohgy bezzeg régen a férfiak másképp udvaroltak, meg igazi férfiak voltak, meg trallala....

itt van, most meg a mai világba már ez zaklatás....akkor?!

én meg erre aztmondom, akkor a mai lányoknak foggalmuk sincs hogy mit meg kit akarnak...várnak egy titkos áhitott gazdag szerelemre, csorgatják éveken át sokan a nyálukat egy megkaphatatlan pasira, de a vége ugyis az, hogy egy átlagossal jönnek össze...

2015. márc. 27. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

3:Ugye ezt te se gondolod komolyan?"Mert kitartó.

Tessék, sír sok lány manapság, ohgy bezzeg régen a férfiak másképp udvaroltak, meg igazi férfiak voltak, meg trallala.... itt van, most meg a mai világba már ez zaklatás....akkor?! " A lány elutasította, valószínűleg egyenes volt, ezután mit akar még a srác tőle??? Ez kérem ZAKLATÁS(!). Most komolyan probléma, hogy a lány nem akar tőle semmit???

2015. márc. 27. 12:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Vagy nem fogja fel, hogy mi van, vagy próbálja azt hinni, hogy csak azért utasítottad el, hogy a nehezen megkaphatót játszd. Szerintem érdemes lenne még egyszer jelezned neki, hogy hagyjon békén, mert téged nem érdekel.
2015. márc. 27. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:
47%

oké ha zaklatás, de akkor ne siránkozzatok hogy nincs egy normalis igazi férfi se aki még kitartóan udvarol egy lánynak és nem lép le, ha nem teszi szét a lábát a 3. mondat után!!!!

meg tudsz győzni ezzel, de nincs egyenes arányban azzal, amit sok más lánytól hallok, hogy hol az igazi udvarlós férfiak...

én soha nem zaklattam senkit, sőt, ha kimondja egy lány hogy nem, le is teszek róa sohatöbbet nem keresem, lehet ez is hiba, de csak ezen akadok fenn, amikor siránkozás van...

2015. márc. 27. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:
6: Csak itt az a probléma, hogy természetesnek veszi a sok kis gyökér, ha udvarol valakinek, automatikusan az övé lesz, és ez kva nagy gáz... "én soha nem zaklattam senkit, sőt, ha kimondja egy lány hogy nem, le is teszek róa sohatöbbet nem keresem, lehet ez is hiba, de csak ezen akadok fenn, amikor siránkozás van..." <-- A csaj legelső mondatába leírta, hogy nem akar semmit a sráctól. Ráadásnak nem is sírt amiatt, hogy nincsenek rendes udvarló srácok!!!!...(Bár hogy manapság mi számít annak azt én se tudom, mindenesetre hánynom kell az én romantikusrendesjófiúsérült srác vagyok és legyél az enyém, mert mindenki más gorény halmaztól....) Minden nőnél 50-50% az esélyed, ha nem jössz be neki se külsőre, se belsőleg, akkor nincs esélyed ennyi, ezt el kell fogadni.(Csak a mint már említett kategória nem képes ezt felfogni és rinyál, hogy nincs normális nő, és lerib4ncoz habzó szájjal mást.) Teszem hozzá férfi vagyok, és igen mindkét nembe vannak nyomorékok, de ezeken át kell lépni. Ajánlom mindenkinek:Mucsi Zoltán-Legőszintébb kocsmáros youtube 1:40től.
2015. márc. 27. 13:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy nem volt szimpatikus, vagy taszított, ellenkezőleg. Csak éppenséggel vannak jellemhibái, amik gyakran kiütköznek.
2015. márc. 27. 13:40
 9/11 anonim ***** válasza:

na az a videó tényleg faxa! én is láttam már :D

kérdező:

hameg a jelleme nem jön be akkor koptasd le, ne válaszolj, ne jelentezz neki ennyi!

2015. márc. 27. 13:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is azok sokszor többször újra próbálkoznak. De ez nem jelenti azt, hogy állandóan rajta csüngök, hanem úgy néha néhány hónap szünetekkel. :)

Néha én sem értem magamat, ha egy lány normálisan beszél velem általában ha el is utasít akkor sokszor eltudom fogadni főleg azért mert attól félek, hogy miden kapcsolatot megszakít velem ha nem hagyom és ezért inkább, hagyom maradjon ő is inkább a barát zónában ha "a sor is úgy akarja akkor majd még lesz belőle valami, ha meg nem akkor nem, ha más nem is egy ismerős ha még távoli is megmarad aki nem fog rossz emléket őrizni rólam".

Amennyiben egy lány startból elutasít vagy ha megszakít miden kapcsolatot velem csak azért mert egyáltalán fel mertem vetni, hogy találkozzunk na ez KIBORÍT.

Sokszor nem értem mi üt egyesekbe, főleg ha még szándékosan jobban figyeltem, hogy ne legyek tolakodó vagy túl egyenes ... na ilyenkor felébred bennem is valami harci szellem :)). Részben mert meg szeretném érteni, hogy mégis mi baja velem, miért érdemlem azt, hogy nem szól hozzám csak azért mert kedvelem stb.

Ilyenkor néha megpróbálok megkérdezni esetleg egy közös ismerőst vagy az illető jó barátnőjét, ha tud valamit :). Vagy ritkán évente maximum 3-4 szer üzenni, vagy felvenni vele a kapcsolatot, vagy ki "ugrasztani a nyulat a bokorból".

Ez inkább számomra egy játék, egy csak azért is játék inkább azokban az esetekben mikor komolyabban tetszett a lány de ő szemétkedett velem és számomra ismeretlen okból volt túl szigorúan távolság tartó. ( vagyis úgy viselkedett mintha leprás lennék... tipikus hisztis öntelt ***-ként ). Fura mód állandóan azon személyek viselkednek így velem kiket valamiért jobban megkedveltem. (Azon személyeket kiket jobban megkedveltem , fura mód rokonléleknek éreztem leginkább zenei ízlésben, lelki világban legalábbis abban amit kifele mutat és némi részt élet szemléletben. Talán önmaguk részleges tükörképüktől félnek ?)

29f. Mivel mindenki igyekszik miden kapcsolatot megszakítani velem, még mindig egyedül vagyok.

2015. márc. 27. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!