Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy egy fiút egyből elutasítottál, esélyt se adtál neki de később megbántad?
Figyelt kérdés
Mit tettél?2012. nov. 26. 18:36
1/4 anonim válasza:
igen volt ilyen, semmit nem tettem, mivel akkor először láttam, és azóta se
2/4 anonim válasza:
Nem, mivel csak akkor utasítok el egyből valakit, ha épp van barátom, ha külsőre teljesen nem jön be, vagy ha ismerem, és tudom, hogy személyiségileg nem illünk össze. Ezek meg tények, nincs mit megbánni.
3/4 anonim válasza:
még nem volt,mivel ha valakit elutasítok annak van miértje:)
4/4 anonim válasza:
Hat igen velem volt ilyen...ugy volt, hogy eloszor sokat beszeltunk meg minden, de a vegen leesett, hogy mi a szandeka, aztan mar egyre szanalmasabb lett, nem akart leszallni rolam, es aztan egyszer betelt nalam a pohar es nagyon csunyan leoltottam es elkuldtem....egy-ket nap utan sajnos nagyon megbantam a dolgot, de nem akartam rairni, hogy bocsi...ugyhogy kb 2 honapig hagytam a dolgot, de aztan teli szunet lett, es mivel karacsony volt, irtam mindenkinek uzit facebookon, koztuk neki is. Aztan a sraccal vegulis kibekultem, neha dumalgatunk, de a legjobb az, hogy halistennek talalt maganak való kanykat, ugyhogy nagyon megorultem neki:) ugyhogy vegulis minden jora fordult:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!