Hol lehet valóban tisztességes és gerinces nőszemélyeket megismerni?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam már élőben is, neten is, de a többség hazudozott, gyáva volt, azt se merték megmondani, hogy nem jövök be nekik. Megígérték pl., hogy eljönnek velem ide-oda, aztán mikor később rátértem a konkrétumokra, hárítottak vagy eltűntek. Amikor mosolyogtak, kedvesek voltak, esetleg szemeztünk is, és odamentem, akkor közölték, hogy hát ők nem is úgy gondolták, vagy jöttek a "van barátom" szöveggel, de utána kiderült, hogy nincs senkije az illetőnek. Levelezéskor dettó, jól elbeszélgettünk, ha közeledni próbáltam, megint semmi. Ja és persze mindenki előadta, hogy á, ő nem olyan, mint mások, ő nem lép le szó nélkül, ő nem hazug ember stb. Én megértem, ha nem tetszem valakinek, vagy nem akar a társaságomban lenni, csak akkor mondja meg. Nem kell a hazugság, hogy "persze, szívesen elmegyek veled", aztán meg semmi, "jó veled beszélgetni", aztán meg szó nélkül végleg eltűnik a delikvens, "én nem vagyok olyan, mint mások", aztán meg mindenkitől sorra ugyanazt a gyáva és gerinctelen hozzáállást kapom a hazugságokkal, hárításokkal, ki nem mondott elutasításokkal. Bennem is van hiba, ezt sosem tagadtam, de minimális gerincességet azért elvárnék másoktól is. És még mielőtt belekötne valaki az egészbe, nem, nem vagyok nőgyűlölő, még akkor sem, ha rengeteg rossz tapasztalatot szedtem már össze. Szóval a kérdésem: hol vannak azok a nők, akik nem csinálnak s.gget a szájukból, megtartják, amit ígérnek, nem hazudoznak, nem hárítanak, és őszintén megmondják, ha nem jön be nekik valaki, vagy ha nem akarnak elmenni vele valahová?2015. márc. 26. 21:16
31/35 anonim válasza:
Ez az egész ismerkedés dolog egy művészet, egyeseknek könnyen megy, másoknak pedig nehezen.
Kérdező: Én a humort ajánlom neked. Amiben jó vagy /tulajdonságok stb/ azt viccek által ki tudod mutatni, ugyanakkor azzal is tudsz viccelni ami nem az erősséged. Ezzel párhuzamban bókokat is lehet szórni.
Netes ismerkedést felejtsd el.
32/35 A kérdező kommentje:
#31: Van humorom, még ha nem is mindenki értékeli. Amúgy meg hiába bókolok, ha leráznak, amikor elhívnám őket, pedig amikor felvetem az ötletet, akkor benne vannak, meg ha beszélgetek velük, akkor kedvesek, mosolygósak, mikor meg konkrétan rákérdezek, akkor eltűnnek vagy hazudnak. És sajnos élőben is ez megy. Sokszor a nyakamat mertem volna rátenni, hogy lenne esélyem a csajnál, meg is ígérte, hogy eljön velem, némelyik még a számát is megadta, aztán meg sehol semmi. De nem, ez valóban nem pofátlanság, és nekik ehhez joguk van, a tegnap válaszolgató hölgyemények is arra próbáltak rávilágítani, hogy a nőknél - úgy tűnik - gyakorlatilag bármi legitimálhatja azt, hogy visszavonulót fújjanak, hazudjanak, hülyének nézzék a másikat, és szörnyű dolog szóvá tenni az ilyesmit.
2015. márc. 28. 18:42
33/35 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy túl hamar próbálkozol be "randival" üdv, 31..
34/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de arra is rájöttem, hogy az se jó, ha túl sokáig húzom az időt, mert akkor meg elvesztem az érdeklődést (már ha van egyáltalán). Volt, hogy pl. hónapokig levelezgettünk valakivel, és ugyanide lyukadtam ki, szóval ez sem éri meg, plusz úgy gondoltam, hogy ha van minimális kölcsönös szimpátia, akkor legalább mondjuk egy kávét megisznak velem, vagy akármi, akkor is, ha nem ismernek igazán. Másrészt meg annyit azért elvárnék, hogy ha én veszem a bátorságot, és nyíltan kimutatom a tetszésemet, az érdeklődésemet, akkor cserébe a másik fél is legyen tisztességes, és mondja meg, ha pl. nem akar eljönni velem sehová, ne hülyítsen, hogy persze, elmegyek veled, aztán meg semmi.
2015. márc. 30. 13:11
35/35 anonim válasza:
ne ferfi szemmel nezz a noi lelekre. olvasd el a kulonleges ferfi utja cimu konyvet, vagy "a miert hazudnak a feriak miert sirnak a nok"-et.
te a racionalitas alapjan mondasz valamit, a nok sokszor csak az aktualis erzelmi allapotuk alapjan. o teljesen oszinte ha azt mondja eloszor hogy kedvel teged vagy meg akar ismerni, es utana is oszinte ha lelep. igy mukodnek.
magadon tudsz valtoztatni, rajtuk sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!