Hol lehet valóban tisztességes és gerinces nőszemélyeket megismerni?
"Ezért kellene ésszel ismerkedni, ami láthatóan nem igazán megy nagyon sok nőnek."
-->A nők érzelemközpontúak, tőlük nem lehet elvárni, hogy logikusan lássák át a helyzetet.
Amúgy meg nekünk se könnyű, nekünk is el kell viselnünk a hazugságokat, az elutasítást, néha otromba beszólásokat, mégis elvárjátok tőlünk, hogy legyünk bátrak, kezdeményezzünk, csak akkor nem értem, hogy minek."
-->Ha normálisan ismerkedsz, akkor normálisan fognak hozzád viszonyulni. Hogy-hogy minek? Hát egyrészt azért, mert férfiak vagyunk, kevés az esély rá, hogy egy bombázó majd odasétál hozzád. Másrészt meg azért, mert aki őszintén szereti a nőket, nem pedig pusztán valami önző érdek vezeti, annak örömet okoz, ha ismerkedhet velük. Szerintem a világ egyik legjobb dolga a csajozás.
"Aki arra hivatkozik, hogy mert milyen bunkó, erőszakos férfiak vannak, az gyáva, én is mondhatnám, hogy mennyi bunkó, agresszív csaj van, mégis kezdeményeznem kell, vállalnom kell az esetleges kudarcokat, megaláztatásokat stb."
-->Az a baj, hogy te a kezdeményezést nem szívből csinálod, hanem valami más okból, nagyon negatív vagy. Ha így állsz hozzá, azt a lányok megérzik, így pedig alap, hogy visszautasítanak, esetleg nem szépen bánnak majd veled.
#12 "A nők érzelemközpontúak"
Kivéve ha pont nem.
"tőlük nem lehet elvárni, hogy logikusan lássák át a helyzetet."
Ellenállok a kísértésnek, hogy ehhez hasonlóan butácska sztereotípiával bombázzalak. Még.
Előző, minden nő érzelemközpontú, ez tudományos tény. Egy nőt logikus érvekkel soha az életbe nem lehet rávenni arra, hogy járjon XY-al, náluk az érzések számítanak, ezért is van az, hogy sokan bunkó pasikkal vannak együtt, noha a logika szabályai szerint azokat el kéne hagyni.
Oké, persze lehetnek kivétel, mondjuk 1000-ből 1-2 csaj, de az ritka elenyésző kisebbség.
@21:57
Sztem te vagy a troll. Már megbocsáss, de azért olvastam olyan irodalmat ebben a témában, amiben erről is szó esik és a mindennapi életből is nem kevés tapasztalatot merítettem az érveim alátámasztására.
Te azonban a személyeskedésen kívül semmit nem tudtál felmutatni.
#17 Ezt ugyanúgy mondhatom én is, és akkor sem hazudtam.
A statisztikákra, kutatási eredményekre még mindig várok.
#6: Tudod, miért sántít a példázatod? Mert beszélgetéssel, ismerkedéssel azért nagyrészt ki lehet szűrni, hogy melyik hapsi nem született tetű, akitől nem kell beszrni. Itt nem ránézésre kell kitalálni, hanem meg kellene ismerni a másikat, csak ez sokaknak nem megy.
Egyébként nem hisztiztem, te meg ne kezdd a személyeskedést, képes vagyok felfogni, amit mások írnak.
Amit a nemi szerepekről írsz, az totál nem állja meg a helyét. Egyrészt mindenki születik valamilyen neműnek, vannak konvenciók, elvárások stb. Másrészt meg a nőneműek többsége akkor sem fog kezdeményezni, ha fene fenét eszik is, a pasitól várják el, és ha nem teszi, akkor töketlennek nyilvánítják. Elismerem, hogy a nőknek sem könnyű, csak nem kellene rögtön beszrniuk, és hárítani még az ismerkedést vagy a találkozást is. Tisztelet a minimális kivételnek, aki ezt megérdemli.
#19 Hat? Gondolom én lennék a "hatos".
Szerinted ki lehet szűrni. De az elképzelésed és a valóság köszönő viszonyban sincsnek egymással. Az emberek báránybőrbe bújt farkasok és csak később bújik ki a szög a zsákból. Első randikon a legtöbben a jó oldalukat próbálják mutatni, le akarják venni a másikat a lábáról, jó színben tűntetik magukat fel, amennyire csak lehetséges. Ha már bekapta a halacska a horgot, kopik az álarc, árnyaltabb képet kapunk. És néha, nem is olyan ritka esetben, az igazság akkor vág pofán, ha már nyakig szarban van az ember.
Nyomasd még a süket dumádat, kérlek. Vágyom még ilyen sziporkázó általánosításokra. Még, még, még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!