Hol lehet valóban tisztességes és gerinces nőszemélyeket megismerni?
Sehol,olyan nem létezik... nőkről beszélünk,mit vársz?
Velem is ugyanezeket csinálták,szóval vicc az egész...
Rémesek ezek a kérdések, hogy "hol lehet"...Szted van olyan hely, ahová KIFEJEZETTEN jókislányok járnak?
Ismerkedni kell a csajokkal, aztán majd előbb-utóbb találsz olyat, aki megfelel neked. Szólíts meg hetente több lányt, ha egyik sem felel meg neked egy idő után, akkor szerintem benned van a hiba.
#6 Ésszel. Hm. Értem.
Oké. Szóval, képzeld el, hogy van egy tál előtted. A tálban cseszett sok skittles. Hét cián kapszula teljesen úgy néz ki, mint a többi skittles a tálban. Markolj bele és egyél párat. Hajrá. Nem mindegyik skittles halálos. Próbáld kitalálni, ránézésre, melyiktől nem döglesz meg.
A hiszti helyett vegyél vissza és figyelj arra, amit írok. Szerinted menni fog? Igen? Jó.
Ne általánosíts. Gusztustalan.
Vetkőzd le a nemi szerepeket, ez itt a huszonegyedik század, kezdeményezzen, aki akar. Nem kötelező és nem mindenki várja el. Semmit sem Kell csinálnod. Te csak azt hiszed, hogy Kell, de nem kényszerít senki.
Nőj fel. Vedd észre, hogy nem csak nektek szar. Egyből védekezni kezdtél, szartál bele, miről beszéltem. Oké hogy nektek is szar, de kapásból védekezés helyett meg kéne hallgatni a másik oldalt.
A gond az, amikor elsőre esélyt adnál, de elkezdtek beszélgetni, és kiderül, hogy hoppá, mégiscsak gáz ez a pasi, de hogy mondom meg neki anélkül, hogy beletaposnék a lelkébe?
Mert hogy a fenébe feleljünk meg mindenki igényeinek? Hogyan mondjuk meg, hogy tettél vagy mondtál valami olyat ami gáz vagy taszító, vagy esetleg szájszagod van,vagy mit tudom én? Valaki akinek ezt mondod, begőzöl, hogy miden nő gonosz és megalázza. A legtöbb elutasított pasi azzal magyarázza, hogy ő biztosan nem eléggé jóképű, vagy gazdag, mert nekünk csak ez kell.
Nézd, abból, hogy téged mindenki elutasít, pontosabban tőled elmenekülnek, nem az a következtetés, hogy minden nő gerinctelen. Hanem az, hogy valami baj van veled. Valószínűleg a stílusoddal, a szövegeddel. És ha mindenki más arra panaszkodik, hogy őket bunkó módon, kegyetlenül beégetik, akkor felmerül a kérdés, hogy téged miért nem.
Ne érts félre, nem mentegetem ezt a viselkedést, az is lehet hogy rossz lánytípusnál próbálkozol. De azért engem mindig elgondolkodtat, ha sokan mondják ugyanazt vagy viselkednek ugyanúgy velem kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!