Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet valóban tisztességes...

Hol lehet valóban tisztességes és gerinces nőszemélyeket megismerni?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam már élőben is, neten is, de a többség hazudozott, gyáva volt, azt se merték megmondani, hogy nem jövök be nekik. Megígérték pl., hogy eljönnek velem ide-oda, aztán mikor később rátértem a konkrétumokra, hárítottak vagy eltűntek. Amikor mosolyogtak, kedvesek voltak, esetleg szemeztünk is, és odamentem, akkor közölték, hogy hát ők nem is úgy gondolták, vagy jöttek a "van barátom" szöveggel, de utána kiderült, hogy nincs senkije az illetőnek. Levelezéskor dettó, jól elbeszélgettünk, ha közeledni próbáltam, megint semmi. Ja és persze mindenki előadta, hogy á, ő nem olyan, mint mások, ő nem lép le szó nélkül, ő nem hazug ember stb. Én megértem, ha nem tetszem valakinek, vagy nem akar a társaságomban lenni, csak akkor mondja meg. Nem kell a hazugság, hogy "persze, szívesen elmegyek veled", aztán meg semmi, "jó veled beszélgetni", aztán meg szó nélkül végleg eltűnik a delikvens, "én nem vagyok olyan, mint mások", aztán meg mindenkitől sorra ugyanazt a gyáva és gerinctelen hozzáállást kapom a hazugságokkal, hárításokkal, ki nem mondott elutasításokkal. Bennem is van hiba, ezt sosem tagadtam, de minimális gerincességet azért elvárnék másoktól is. És még mielőtt belekötne valaki az egészbe, nem, nem vagyok nőgyűlölő, még akkor sem, ha rengeteg rossz tapasztalatot szedtem már össze. Szóval a kérdésem: hol vannak azok a nők, akik nem csinálnak s.gget a szájukból, megtartják, amit ígérnek, nem hazudoznak, nem hárítanak, és őszintén megmondják, ha nem jön be nekik valaki, vagy ha nem akarnak elmenni vele valahová?

2015. márc. 26. 21:16
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
0%

Sehol,olyan nem létezik... nőkről beszélünk,mit vársz?

Velem is ugyanezeket csinálták,szóval vicc az egész...

2015. márc. 26. 21:17
 2/35 anonim ***** válasza:
0%

Rémesek ezek a kérdések, hogy "hol lehet"...Szted van olyan hely, ahová KIFEJEZETTEN jókislányok járnak?

Ismerkedni kell a csajokkal, aztán majd előbb-utóbb találsz olyat, aki megfelel neked. Szólíts meg hetente több lányt, ha egyik sem felel meg neked egy idő után, akkor szerintem benned van a hiba.

2015. márc. 26. 21:19
 3/35 anonim ***** válasza:
39%
Nőként mondom, ez azért van, mert félnek, tartanak attól, hogy elküldöd őket a jó büdös francba. Vagy levadászod őket. Vagy átvered őket. Brutálisan hangzik? Próbáld elképzelni, milyen úgy ismerkedni, hogy tartanod kell ezektől. És minél több rossz tapasztalat, annál nagyobb ráerősítés. Páran már ott tartanak, hogy félnek a férfiaktól. És nem, ez nem meredek. Sokan okot is adnak rá. Amit nem csak mi szívunk meg - példa vagy rá: te (ti) is.
2015. márc. 26. 21:21
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok,jelen ! Én nem szeretnék elmenni veled sehova,ezt így nyíltan megmondom.
2015. márc. 26. 21:23
 5/35 A kérdező kommentje:
#2: Nem arról van szó, hogy nekem ne felelnének meg, én még sok önbizalomhiányos lánynak is esélyt adtam volna még akár randizásra is, egyébként sincsenek eget verő igényeim. Arról meg nem tehetek, ha a többség még arra is képtelen, hogy őszintén megmondja, ha pl. nem jövök be neki.
2015. márc. 26. 21:24
 6/35 A kérdező kommentje:
#3: Ezért kellene ésszel ismerkedni, ami láthatóan nem igazán megy nagyon sok nőnek. Amúgy meg nekünk se könnyű, nekünk is el kell viselnünk a hazugságokat, az elutasítást, néha otromba beszólásokat, mégis elvárjátok tőlünk, hogy legyünk bátrak, kezdeményezzünk, csak akkor nem értem, hogy minek. Aki arra hivatkozik, hogy mert milyen bunkó, erőszakos férfiak vannak, az gyáva, én is mondhatnám, hogy mennyi bunkó, agresszív csaj van, mégis kezdeményeznem kell, vállalnom kell az esetleges kudarcokat, megaláztatásokat stb.
2015. márc. 26. 21:28
 7/35 A kérdező kommentje:
#4: Mivel nem is hívtalak sehová, ezért nem vesztek túl sokat nélküled, nyugodtan aludhatsz éjszaka, ha ez számít a kicsi lelkednek.
2015. márc. 26. 21:30
 8/35 anonim ***** válasza:
39%

#6 Ésszel. Hm. Értem.

Oké. Szóval, képzeld el, hogy van egy tál előtted. A tálban cseszett sok skittles. Hét cián kapszula teljesen úgy néz ki, mint a többi skittles a tálban. Markolj bele és egyél párat. Hajrá. Nem mindegyik skittles halálos. Próbáld kitalálni, ránézésre, melyiktől nem döglesz meg.

A hiszti helyett vegyél vissza és figyelj arra, amit írok. Szerinted menni fog? Igen? Jó.

Ne általánosíts. Gusztustalan.

Vetkőzd le a nemi szerepeket, ez itt a huszonegyedik század, kezdeményezzen, aki akar. Nem kötelező és nem mindenki várja el. Semmit sem Kell csinálnod. Te csak azt hiszed, hogy Kell, de nem kényszerít senki.

Nőj fel. Vedd észre, hogy nem csak nektek szar. Egyből védekezni kezdtél, szartál bele, miről beszéltem. Oké hogy nektek is szar, de kapásból védekezés helyett meg kéne hallgatni a másik oldalt.

2015. márc. 26. 21:37
 9/35 anonim ***** válasza:
79%

A gond az, amikor elsőre esélyt adnál, de elkezdtek beszélgetni, és kiderül, hogy hoppá, mégiscsak gáz ez a pasi, de hogy mondom meg neki anélkül, hogy beletaposnék a lelkébe?

Mert hogy a fenébe feleljünk meg mindenki igényeinek? Hogyan mondjuk meg, hogy tettél vagy mondtál valami olyat ami gáz vagy taszító, vagy esetleg szájszagod van,vagy mit tudom én? Valaki akinek ezt mondod, begőzöl, hogy miden nő gonosz és megalázza. A legtöbb elutasított pasi azzal magyarázza, hogy ő biztosan nem eléggé jóképű, vagy gazdag, mert nekünk csak ez kell.

Nézd, abból, hogy téged mindenki elutasít, pontosabban tőled elmenekülnek, nem az a következtetés, hogy minden nő gerinctelen. Hanem az, hogy valami baj van veled. Valószínűleg a stílusoddal, a szövegeddel. És ha mindenki más arra panaszkodik, hogy őket bunkó módon, kegyetlenül beégetik, akkor felmerül a kérdés, hogy téged miért nem.

Ne érts félre, nem mentegetem ezt a viselkedést, az is lehet hogy rossz lánytípusnál próbálkozol. De azért engem mindig elgondolkodtat, ha sokan mondják ugyanazt vagy viselkednek ugyanúgy velem kapcsolatban.

2015. márc. 26. 21:41
 10/35 anonim ***** válasza:
A világ megért a pusztulásra.
2015. márc. 26. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!