Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet valóban tisztességes...

Hol lehet valóban tisztességes és gerinces nőszemélyeket megismerni?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam már élőben is, neten is, de a többség hazudozott, gyáva volt, azt se merték megmondani, hogy nem jövök be nekik. Megígérték pl., hogy eljönnek velem ide-oda, aztán mikor később rátértem a konkrétumokra, hárítottak vagy eltűntek. Amikor mosolyogtak, kedvesek voltak, esetleg szemeztünk is, és odamentem, akkor közölték, hogy hát ők nem is úgy gondolták, vagy jöttek a "van barátom" szöveggel, de utána kiderült, hogy nincs senkije az illetőnek. Levelezéskor dettó, jól elbeszélgettünk, ha közeledni próbáltam, megint semmi. Ja és persze mindenki előadta, hogy á, ő nem olyan, mint mások, ő nem lép le szó nélkül, ő nem hazug ember stb. Én megértem, ha nem tetszem valakinek, vagy nem akar a társaságomban lenni, csak akkor mondja meg. Nem kell a hazugság, hogy "persze, szívesen elmegyek veled", aztán meg semmi, "jó veled beszélgetni", aztán meg szó nélkül végleg eltűnik a delikvens, "én nem vagyok olyan, mint mások", aztán meg mindenkitől sorra ugyanazt a gyáva és gerinctelen hozzáállást kapom a hazugságokkal, hárításokkal, ki nem mondott elutasításokkal. Bennem is van hiba, ezt sosem tagadtam, de minimális gerincességet azért elvárnék másoktól is. És még mielőtt belekötne valaki az egészbe, nem, nem vagyok nőgyűlölő, még akkor sem, ha rengeteg rossz tapasztalatot szedtem már össze. Szóval a kérdésem: hol vannak azok a nők, akik nem csinálnak s.gget a szájukból, megtartják, amit ígérnek, nem hazudoznak, nem hárítanak, és őszintén megmondják, ha nem jön be nekik valaki, vagy ha nem akarnak elmenni vele valahová?

2015. márc. 26. 21:16
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

#9: Őszintén szólva nem hiszem, hogy annyira gáz lennék, bár mondjuk külsőre sem vagyok adonisz, és inkább csendesebb vagyok, de borzalmas nem valószínű. Max. nem vagyok annyira izgalmas rosszfiú, hogy teperjenek utánam. Egyébként meg elutasításkor úgyis beletaposunk a másik lelkébe, csak ezt lehet őszintén is csinálni, meg lehet úgy is, hogy hülyének nézzük a másikat, és hazudunk valamit, hátha nem jön rá az illető. Más dolog az, hogy van-e bármi olyasmi, ami legitimálhatja a hazugságot. Nem arról van szó, hogy mindenki igényeinek meg kellene felelnünk, hanem arról, hogy kölcsönös legyen a gerincesség és az őszinteség. Ha már egyszer én vállalom az érzéseimet, veszem a bátorságot, és kezdeményezek, akkor én is elvárom azt, hogy nyíltan megmondják, mi a problémájuk velem, ezért még senkinek nem haraptam le a fejét. (Tudom, most majd jön az, hogy de hát nem tudhatják előre, hogy nem leszek bunkó, na erre való lenne az ismerkedés.)

Nyilván én sem vagyok tökéletes, de mások sem azok, és nem is várom el senkitől. Rengeteg olyan lány volt, aki előadta, hogy rossz volt a múltja, önbizalomhiányos stb., mégse számított nekem az ilyesmi. Ha én csendesebb vagyok, az baj, ha egy lány csendesebb, akkor "milyen kis aranyos". Amúgy meg azt hiszem, elég sokat tettem azért, hogy változtassak a korábbi önmagamon, szemben pl. azokkal a lányokkal, akik csak siránkoztak, hogy sose néz rájuk egy pasi sem, de ha kezdeményeznek náluk, akkor kb. mind hárít. Oké, most majd jön a félelemről szóló mondóka, meg hogy őket meg kell érteni stb.

2015. márc. 26. 22:24
 22/35 A kérdező kommentje:
#20: Még szerencse, hogy te nem általánosítasz. Az agresszív, primitív viselkedéseddel sajnos nem tudok mit kezdeni, megírtam, hogy mit gondolok, erre kapásból támadsz, süket dumának nyilvánítod azt, ami nem egyezik meg a te véleményeddel. Ha pedig nem tudsz kiismerni másokat, az nem csak a másik fél hibája.
2015. márc. 26. 22:32
 23/35 anonim ***** válasza:
83%

Azt állítod, nem vagy nőgyűlölő. Lehet, de a nőket hibáztatod mindenért. Nézd csak: "Ha én csendesebb vagyok, az baj, ha egy lány csendesebb, akkor "milyen kis aranyos".

Most neked miért baj, ha a csendesség a lányoknál vonzóbb tulajdonság mint a fiúknál? Már megint azzal akarsz jönni hogy a lányoknak könnyebb?

"Amúgy meg azt hiszem, elég sokat tettem azért, hogy változtassak a korábbi önmagamon, szemben pl. azokkal a lányokkal, akik csak siránkoztak, hogy sose néz rájuk egy pasi sem, de ha kezdeményeznek náluk, akkor kb. mind hárít."

No és miért hárít? Mert nem akar téged. Ha érdekelnéd, nem hárítana. És azok a lányok azért nem tesznek a változásért mert nem akarnak veled járni?Hát ez van.

"Oké, most majd jön a félelemről szóló mondóka, meg hogy őket meg kell érteni stb."

Ebből meg az süt, hogy mi azt gondoljuk, hogy a nőket meg kell érteni, a férfiakat nem. De ez nem így van.

Mindannyian tudjuk, hogy nehéz férfinak lenni, kezdeményezni, de figyelj csak! Te a tapasztalataid miatt állsz így a dolgokhoz. Az a lány aki őszintén akart lekoptatni egy-két fiút és ezért megjárta, mert szívtelen ribizlitől kezdve mindennek le lett hordva, inkább óvatos lett és hárít. Bocsi, de van valaki más, szia. Mit mondjon, hogy nem akarja tovább hallgatni az unalmas süketelésedet? Vagy, hogy nem tudja megfogalmazni, hogy miért, de a hideg futkos a hátán tőled?

Tisztában vagy vele, hogy a lányokban sokkal nagyobb a megfelelési kényszer, hogy sokan attól tartva, hogy megbántanak sosem lesznek képesek azt kimondani: bocs, de meggondoltam magam, nem kellesz, szia.

Mert akkor jön a rinyálás, picsogás, a miértezés. Csak. Na.

2015. márc. 26. 22:42
 24/35 anonim ***** válasza:

#22 Lehidalok. Tényleg nem jut el az agyadig a mondandóm lényege vagy csak szívatsz?

Ezt inkább kötői kérdésnek passzolom.

Sok sikert a továbbiakban.

2015. márc. 26. 22:43
 25/35 anonim ***** válasza:

"A statisztikákra, kutatási eredményekre még mindig várok."

Milliónyi forrás van erről, olvass utána. Néhány cikk azért:

"A nők inkább emocionális, míg a férfiak racionális szempontból fejlettebbek."

[link]

"A legfontosabb különbség a férfi és a nő között – és ez tudományos tény –, hogy a nők sokkal inkább beleveszik az érzelmeket a döntéshozatalba"

[link]

Normális ember nem tagadja, hogy a nők érzelemközpontúak, még a férfiak inkább racionálisabbak. Újra és újra vissztérő vita például a párkapcsolati témakörben, hogy a nők egy normális pasat akarnak, közben meg bunkó pasikkal van együtt. A titok nyitja itt az, hogy a bunkó pasas érzelmeket tud kiváltani a nőkből valamilyen okból kifolyólag, míg egy normális pasas - aki logikusabb döntés lenne, erre nem képes - ekkor az ilyen csóka csak barátnak lesz jó a nő számára, akinek a vállán majd néha kisírja magát. Ugyanígy a nőket nem érdekli sem a kvantummechanika, sem a kinematika, sem az elméleti fizika, - ezeken a dolgokon gondolkodni kell - de az olyan érzemeket kiváltó dolgok mint a bulvár, ahol bosszankodhatnak, vagy örülhetnek egy celeb kalandjain már igen. És lehetne még sorolni tonnaszámra a példákat.

2015. márc. 26. 22:46
 26/35 anonim ***** válasza:

#25 Kiskegyed. Egy random cikk. "Normális emberek".

Sírok. Sírva kaparom a falat. Miért én? Miért állok bele mindig ilyenekbe? Istenem.

Ez már annyira rossz, hogy jó. Vazze, már kínomban röhögök. Áh, kész. :D Ilyen nincs. DE VAN. :D

Mára elég volt. Megyek és lefekszem. :D

2015. márc. 26. 22:51
 27/35 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz, itt NE(!!!) keress olyat, mert itt 100%, hogy nincs.
2015. márc. 26. 22:59
 28/35 anonim ***** válasza:

Kedves 22:51-es válaszoló!

Az irónia ősi fegyver azoknál az embereknél, akik nem tudnak semmilyen bizonyítékot hozni arra vonatkozóan amit vallanak, szóval a ironikus stílusod egyáltalán nem tud meglepni. Tőled másra nem is számítottam.

Velem ellentétben te semmilyen bizonyítékot nem tudtál hozni arra, amit állítasz, még egy myvip cikket sem :-) Úgy viselkedsz, mint egy fiatal-föld kreacionista, aki gúnyolódik mások véleményén viszont semmit nem tud letenni az asztalra. A kiskegyed cikkét az is hitelesíti, hogy akármerre is mész, mindenhol abba fogsz ütközni, hogy a nő nincs egy szinten a férfiakkal ami a racionalitást illeti. Ellenkező esetben ezt bizonyítanod KELL. Valószínű erre már te magad is rájöttél, ezért húztad el a csíkot ilyen gyorsan, és zártad le a témát egy ironikus kommentel. Az interneten máshol, például itt is ezt olvassuk:

"Egyenlőek, de nem egyformák

A férfiak és a nők között számos idegrendszeri, anatómiai és pszichés különbség mutatható ki. Ezért történhet például, hogy a nők párhuzamosan több dologra képesek odafigyelni, vagy hogy egészen másképp látják a színeket. A nők érzelemközpontúak, érzelmeik alapján gondolkodnak, tárolják emlékeiket. Ez semmivel se rosszabb, mint a férfiak agyműködése, csak más."

[link]

Sőt a blikknek is van egy cikke, ahol svájci kutatókra hivatkoznak, akik hasonló eredményre jutottak:

[link]

Bár gondolom, te még a svájciaknál is okosabbnak tartod magad :-) Ezenkívül a fentebbi gyakorlati kérdéseimre sem tudtál reagálni, nyilván nem véletlen az sem. Iróniád tehát teljesen légbőlkapott, feltételezem a lexikális tudásod sem lehetet másabb mint kesze-kusza, egymásra halmozott bizonyítatlan gondolatok sora. Ez pedig valószínű abból fakad, hogy nem túl érdekes lány lehetsz, akit a pasik nem igen néznek meg, ezért kissé elhanyagoltad magad, és a tanulás helyett az okoskodás mellett döntöttél, hogy valahogy kitűnk, és felfigyeljenek rád. Nem jól döntöttél :( De van kiút ám :-) Olvass, tanulj, gondolkodj, bizonyíts! Akkor majd szimpatikusabb leszel az embereknek.

De azért az üdítő érzés, hogy kevés ilyen lány van, mint te, és a lányok többsége sokkal jobb fej :D

Jó éjt :-)

2015. márc. 26. 23:19
 29/35 A kérdező kommentje:

#23: Nem hibáztatom őket, csak furcsa a kettős mérce. Egyébként meg kinek hogy, számomra a túlzott csendesség a lányokban sem vonzó, ne kelljen már harapófogóval kihúzgálnom belőlük mindent szót.

Ha nem akarnak velem járni, az az ő bajuk, csak akkor ne nyafogjanak, hogy senki nem néz rájuk, senki nem érdeklődik irántuk. Egy átlagos külsejű, csendes lánynak is lehet udvarlója, vagy minimum olyan, akinek tetszik, szóval sokszor ez is hazugság, hogy senki nem érdeklődik irántuk. És sok olyan lány van, aki még csak meg sem próbál túllépni az önbizalomhiányán, a félelmein (és most nem arról van szó, hogy járnia kellene velem), csak nyafog, hogy neki milyen rossz. Nem miattam és nem értem kellene tenniük valamit, hanem önmagukért. Egy rakás olyan lánnyal beszéltem, aki elmondta, hogy ha hívják is őt valahová, akkor se megy el, csak mantrázták a maguk kis szövegét, hogy nekik milyen rossz. Ha most egy faszi állna elő azzal, hogy önbizalomhiányos, nem jár sehová, csak panaszkodik, akkor kapásból az lenne a reakció, hogy ez FÉRFIATLAN. Ha egy csaj mondja ugyanezeket, akkor valószínűleg nem sokan fogják azt mondani, hogy ez NEM NŐIES, pedig ugyanúgy nem az, mint ahogyan a férfiaknál sem férfias.

Hát nézd, akkor ez megint olyan, hogy ha a nő hazugsággal hárít, akkor ezt legitimálja mondjuk a félelem. Ha egy hapsi hazugsággal hárítana, mit mondanál? Ugyanígy felmentenéd őt, vagy tisztességtelennek tartanád? A nőnek voltak rossz tapasztalatai, ezért bármit megtehet, nekem voltak rossz tapasztalataim, és mondjuk tartanék attól, hogy egy bunkó, beképzelt csajba futok bele, és ezért hárítanék valami hülye szöveggel, máris utolsó szemétláda lennék. Valahol azért mégiscsak gyávaság elbújni a rossz tapasztalatok mögé, és azzal indokolni a hazugságot, hogy "bocs, de bunkók voltak velem, ezért előállok valami hülye indokkal". Rajtunk is van megfelelési kényszer, tökösnek kell lennünk, kezdeményeznünk kell, szórakoztatónak, izgalmasnak kell lennünk, erősnek kell lennünk lelkileg is, vállalnunk kell bármilyen sértést, megaláztatást a cél érdekében stb. (Most őszintén: a visszahúzódó, gátlásos, "senkinek sem kellek" típusú, önbizalomhiányos lányok hány %-a nem unalmas? Na ugye. Mégis esélyt adtam volna nem egy ilyennek a normális ismerkedésre, fordított esetben hány lány adott volna esélyt? Kitalálom...) Egyébként meg az se kevésbé bántó, ha valaki hülyének néz, és valami nyomorult indokkal ráz le, miközben te tudod, hogy hazudik. Egy elutasításnál úgyis megbántódik a másik fél, kérdés, hogy az elutasító tud-e tisztességesen viselkedni. A miérteket pedig szerintem mindenkinek joga van tudni, már csak azért is, hogy tudja, min változtasson. Vannak normális srácok, akik nem bunkóznak egy elutasítás után, nem őket kellene büntetni, sőt szerintem a többség ilyen, csak már amikor a sokadik idióta és szánalmas kifogást kell végighallgatnod, akkor szerintem a legépebb lelkű embernek is elborulhat az agya, és azt mondja, hogy pofátlanság, hogy hülyének néznek. Ha egy nőnek joga van ahhoz, hogy kezdeményezzenek nála, és ha elvárja egy férfitól a férfias viselkedést, a kezdeményezést, a tisztességet, akkor mi is elvárhatjuk cserébe ugyanezt, és ne legyen kifogás az, hogy mert valamikor belefutottak egy bunkóba, akkor már nem is kell tisztességesen elutasítaniuk senkit. Vagy ne adj' Isten azt eljátszani, hogy "jó veled beszélgetni", aztán meg szó nélkül lelépnek.

2015. márc. 26. 23:22
 30/35 A kérdező kommentje:
#24: A beteges embergyűlöleteden, rettegéseden nem tudok segíteni. Amúgy meg valóban nem az általánosítás mesterműve a következő mondatod: "Az emberek báránybőrbe bújt farkasok és csak később bújik ki a szög a zsákból." De engem kérsz meg, hogy ne általánosítsak. Ne kérj számon másokon olyasmit, amit te sem tudsz megvalósítani.
2015. márc. 26. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!