Ha rájöttök, hogy egy lány oda van értetek, akkor az ösztönzőleg hat rátok, vagy épp ellenkezőleg, már nincs esélye nálatok, mert túl "könnyű préda"?
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 20:10
11/20 anonim válasza:
#10: Attól függ! Ha bejön, egyértelműen lépünk, ha nem jön be, lerázzuk.
12/20 anonim válasza:
#11, egy olyan lány, akit "nem rossz" kategóriába sorolsz
13/20 anonim válasza:
#10: erre próbáltam utalni a #7-ben, de hogy egyértelművé tegyem: igen, kezdeményeznék.
14/20 anonim válasza:
Ha nincs barátnőm akkor igen, kezdeményeznék, feltéve ha tetszik. Erre nem lehet igen vagy nemel felelni, mert több tényezős egyenlet :)
15/20 anonim válasza:
Nagyon-nagyon ösztönzőleg :)
19/F
16/20 anonim válasza:
Büdös életbe nem jövök rá, általában mindenki akkor jön elő a dologgal mikor már semmi se lehet belőle :D
17/20 anonim válasza:
Hát akkor én ritka ocsmány lehetek, mert a pasi fülébe jutott, egyértelműen tudja, hogy tetszik, és ezek után az összes létező nőnek elkezdett udvarolni, közvetlenül a környezetembe, és még össze is jött egy csajjal, szintén az orrom előtt...Ugyhogy a tapasztalatom az hogy ellenkezőleg hat...persze ez csak egy eset, illetve lehet hogy ronda vagyok, bár azért nem hiszem...azt azért hozzáteszem hogy már nem "járnak" a csajjal, és egy baromi jó pasiról van szó.
18/20 anonim válasza:
Mivel ilyen még soha nem volt, asszem azonnal főbe lőném magam, mert a csúcson kell abbahagyni...
19/20 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Csak mert tetszem neki, még nem jelenti azt, hogy közömbös.
Ha szimpatikus, akkor esetleg. Nekem inkább a személyiség mérvadó, mint a külső. Szóval meg kéne ismerjem.
20/20 anonim válasza:
Nem jelenti azt, hogy kölcsönös*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!