Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha rájöttök, hogy egy lány...

Ha rájöttök, hogy egy lány oda van értetek, akkor az ösztönzőleg hat rátok, vagy épp ellenkezőleg, már nincs esélye nálatok, mert túl "könnyű préda"?

Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 20:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10: Attól függ! Ha bejön, egyértelműen lépünk, ha nem jön be, lerázzuk.
2015. márc. 25. 20:30
 12/20 anonim válasza:
#11, egy olyan lány, akit "nem rossz" kategóriába sorolsz
2015. márc. 25. 20:31
 13/20 anonim ***** válasza:
#10: erre próbáltam utalni a #7-ben, de hogy egyértelművé tegyem: igen, kezdeményeznék.
2015. márc. 25. 20:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs barátnőm akkor igen, kezdeményeznék, feltéve ha tetszik. Erre nem lehet igen vagy nemel felelni, mert több tényezős egyenlet :)
2015. márc. 25. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon ösztönzőleg :)

19/F

2015. márc. 25. 20:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Büdös életbe nem jövök rá, általában mindenki akkor jön elő a dologgal mikor már semmi se lehet belőle :D
2015. márc. 25. 21:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor én ritka ocsmány lehetek, mert a pasi fülébe jutott, egyértelműen tudja, hogy tetszik, és ezek után az összes létező nőnek elkezdett udvarolni, közvetlenül a környezetembe, és még össze is jött egy csajjal, szintén az orrom előtt...Ugyhogy a tapasztalatom az hogy ellenkezőleg hat...persze ez csak egy eset, illetve lehet hogy ronda vagyok, bár azért nem hiszem...azt azért hozzáteszem hogy már nem "járnak" a csajjal, és egy baromi jó pasiról van szó.
2015. márc. 25. 21:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Mivel ilyen még soha nem volt, asszem azonnal főbe lőném magam, mert a csúcson kell abbahagyni...
2015. márc. 25. 21:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ. Csak mert tetszem neki, még nem jelenti azt, hogy közömbös.

Ha szimpatikus, akkor esetleg. Nekem inkább a személyiség mérvadó, mint a külső. Szóval meg kéne ismerjem.

2015. márc. 25. 22:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem jelenti azt, hogy kölcsönös*
2015. márc. 25. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!