Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha rájöttök, hogy egy lány...

Ha rájöttök, hogy egy lány oda van értetek, akkor az ösztönzőleg hat rátok, vagy épp ellenkezőleg, már nincs esélye nálatok, mert túl "könnyű préda"?

Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 20:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ilyen még nem volt, csak olyan, hogy utólag derült ki, akkor meg már rég lekéstem róla :DD De rám mindenképpen ösztönzően hatna, hogyha érdekelne a lány, viszont ha nem, akkor ezzel nem hívná fel magára a figyelmemet és nem érdekelne jobban.
2015. márc. 25. 20:11
 2/20 anonim ***** válasza:
Nyilván attól függ bejön-e, nem?
 3/20 anonim ***** válasza:
Attól függ
 4/20 anonim ***** válasza:
ezt en is szeretnem tudni
 5/20 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy eddig nem nagyon vettétek észre a lányt, mert nem kirívó, beszélgettetek már vele, csak nem láttátok benne eddig meg a potenciális partnert, de nem csúnya , bunkó lány.
2015. márc. 25. 20:14
 6/20 anonim ***** válasza:
Ilyen soha nem volt és nem is lesz, de ha lenne, az ösztönzőleg hatna.
2015. márc. 25. 20:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nincs olyan, hogy könnyű préda. Nem az őskorban élünk, ez a "harcolni érte" tök hülyeség. Ha odavan értem, akkor nyert ügyünk van.
2015. márc. 25. 20:22
 8/20 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy hiába mondják a pasik az előbbit, mégis az utóbbi következik be.
2015. márc. 25. 20:24
 9/20 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Felemás. Rossznak nem rossz, csak néha kicsit... Nyomaszt? Nem tudom máshogy megfogalmazni.
2015. márc. 25. 20:25
 10/20 anonim válasza:
Na fiúk, ne tereljetek akkor, kérünk egy igent vagy egy nemet. Adott a szituáció. A füledbe jut, hogy egy átlagos, nem csúnya, nem paraszt csajnak nem vagy közömbös. Mit tennétek? Kerülnétek, vagy kezdeményeznétek? Taszítana, hogy már nyert ügyetek van nála?
2015. márc. 25. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!