Ha rájöttök, hogy egy lány oda van értetek, akkor az ösztönzőleg hat rátok, vagy épp ellenkezőleg, már nincs esélye nálatok, mert túl "könnyű préda"?
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 20:10
1/20 anonim válasza:
Ilyen még nem volt, csak olyan, hogy utólag derült ki, akkor meg már rég lekéstem róla :DD De rám mindenképpen ösztönzően hatna, hogyha érdekelne a lány, viszont ha nem, akkor ezzel nem hívná fel magára a figyelmemet és nem érdekelne jobban.
2/20 anonim válasza:
Nyilván attól függ bejön-e, nem?
5/20 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy eddig nem nagyon vettétek észre a lányt, mert nem kirívó, beszélgettetek már vele, csak nem láttátok benne eddig meg a potenciális partnert, de nem csúnya , bunkó lány.
2015. márc. 25. 20:14
6/20 anonim válasza:
Ilyen soha nem volt és nem is lesz, de ha lenne, az ösztönzőleg hatna.
7/20 anonim válasza:
Nálam nincs olyan, hogy könnyű préda. Nem az őskorban élünk, ez a "harcolni érte" tök hülyeség. Ha odavan értem, akkor nyert ügyünk van.
8/20 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy hiába mondják a pasik az előbbit, mégis az utóbbi következik be.
9/20 anonim válasza:
Jó kérdés. Felemás. Rossznak nem rossz, csak néha kicsit... Nyomaszt? Nem tudom máshogy megfogalmazni.
10/20 anonim válasza:
Na fiúk, ne tereljetek akkor, kérünk egy igent vagy egy nemet. Adott a szituáció. A füledbe jut, hogy egy átlagos, nem csúnya, nem paraszt csajnak nem vagy közömbös. Mit tennétek? Kerülnétek, vagy kezdeményeznétek? Taszítana, hogy már nyert ügyetek van nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!