Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pua-k meg a nagy csajozo...

A pua-k meg a nagy csajozo haverjaim is azt tanitjak hogy legyek en is flegma a szep lanyokkal akik tetszenek, marmint peldaul ne irjak rájuk mert akkor kiéhezettnem tűnök ha érdeklődést mutatok de ha a lany is flegma akkor igy hogy lesz kapcsolat?

Figyelt kérdés

2015. márc. 24. 22:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

@09:40

Én inkább azt tanácsolom, hogy neked ne higgyenek, mert amit mondasz, az butaság.

A PUA-k teljesen jól mondják, hogy a külső nem lényeges. Csak annyiban fontos, hogy legyél ápolt, és magadhoz képest jól nézz ki. Kölyökkoromban nem egy nagy csajozó pasitól kaptam már tanácsokat, és ezek közül egyik sem tette a hangsúlyt a külsőre. Csak azok a csókák hivatkoznak a külsőre, akik abszolút nem értenek a nőkhöz. Na, ők tényleg elhiszik, hogy egy pasi csak akkor szedhet fel valakit, ha bejön a csajnak. Ez azonban tévhit. Ha egy pasinak a kisugárzása rendben van, akkor a külső másodlagos lesz.

2015. márc. 25. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Te csak ne tanácsolj semmit, gyökér.

Érdekes módon a pua trénerek egyike sem csúnya, sőt...

pua.hu/rolunk/trenerek/

Ilyen adottságokkal bárki becsajozik, mert jönnek a nők maguktól is.

Ellentétben velük...

https://www.youtube.com/watch?v=_a4sGR3Kup8

https://www.youtube.com/watch?v=BTwcdFr2L1o

Ezek a szerencsétlenek egyszerűen csúnyák, ezért nincs nőjük és a büdös életben nem fognak felszedni egyet sem (max egy 300 kilósat).

2015. márc. 25. 23:45
 13/17 anonim ***** válasza:

@23:45-ös válaszoló!

Na akkor, hogy tisztázzunk néhány dolgot a PUA-val kapcsolatban.

1. A pua.hu-t magam sem igazán kedvelem, mert ott tényleg olyan oktatók vannak, akik alapból bejönnek a csajoknak, így nem hitelesek, ebben igazad van (ettől függetlenül tudnak jó tanácsokat adni). Azonban a nagy PUA mesterek közül nem mindegyik egy Brad Pitt. Konrkrét példák, íme Jimmi, ő saját maga mondja, hogy az ő külsejével lehetetlen egy nőt felszedni:

https://www.youtube.com/watch?v=sW390p5SW1o

David X a világ egyik legtekintélyesebb PUA mestere, ő sem egy csajok álma, sőt a külseje alapján biztos nem feltételeznéd róla, hogy mesteri szinten űzi a nőcsábászatot:

[link]

2. Magam sem vagyok egy tökéletes külsejű pasi, volt olyan, amikor egy csaj simán a szemebe mondta, hogy nem vagyok egy Brad Pitt. Az évek során kissé kopaszodtam is, és lenne mit lefogynom. És ennek ellenére képzeld el, van barátnőm, és a PUA segítségével nem egy csajt sikerült már felszedni különböző nyilvános helyeken pár perc leforgása alatt (buszmegálló, pláza, könyvtár). Szóval én már önmagában hitelesítem a PUA-t, hogy működik. Nyilván csak annál működik aki valóban akarja, aki képes szembeszállni a félelmeivel, időt szán rá, és elviseli a kudarcokat is. Aki azonban bebeszéli magának, hogy hülyeség, annál egészen biztosan nem fog működni. Nem a PUA-ban van tehát a hiba, hanem a hozzáállással.

Szóval ki is a gyökér? Abban biztos lehetsz, hogy én nem vagyok az, szóval ezt benézted.

2015. márc. 26. 00:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Még valami: súlyos tévhit az, hogy akinek olyan adottságai vannak, azok azonnal becsajozhatnak. A jó külső csak előny, de semmiképpen nem a siker kulcsa. Ha ugyanis például egy kigyúrt pasinak nincs egy normális személyisége, ami a vonzó a nő számára, akkor a csaj nem is kezd el vele járni, vagy egy idő után elhagyja. Hugomra szó szerint tapadnak a pasik, és mivel jó testvérem, sokmindent megbeszélünk egymásal, így tudom, hogy nem egy olyat küldött már el közülük a lecsóba, akikre azt hinné az ember, hogy bármilyen nőt megkaphat a pocsék személyisége miatt. Volt, amienk én is tanúja voltam... Szóval gondold át, hogy miket beszélsz, mert amiket mondasz egyszerű mítoszok, amiket nem igazol vissza a valóság. Az, hogy van 1-2 kivétel nem jelenti azt, hogy az elméleteid egyetemes valóságot tükröznek. Akkor ugyanis jelenleg nekem szinglinek kéne lennem.
2015. márc. 26. 00:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez a videó kamu, a vak is látja hogy nem tetszik a csajnak, lejön a viselkedéséből, pl. a mozdulat mikor átöleli... illemből állt meg neki vagy kapott 2000 Ft-ot.

Egy másik videóban meg sem akar állni a csaj, úgy fogja meg a csuklóját, szánalom.

Inkább arról töltene fel videókat, amikor a sok nő elküldi a francba, nincs annyi memória a gépében amin elférnének.

Ugye nem hitted el egy percig is hogy ez a tag sikeres a nőknél?

Le légy naív ember...

Azzal meg hogy felszedsz 2-3 nőt 100-ból még nem igazolod a puát, ahhoz kicsit többet kéne mondjuk 80-90-et.

Valóban nem minden a külső, de ha kicsit sem tetszel a csajnak, nem fog veled foglalkozni és kész.

2015. márc. 26. 11:09
 16/17 anonim ***** válasza:

@11:09-es válaszoló!

Semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a videó kamu lenne, ahogy pedig ismerem Jimmit biztosra veszem, hogy egyáltalán nem kamu, ugyanis sokat tanultam tőle, és ha valaki, akkor ő mestere a női nemmel való ismerkedésnek. Ha kamu lenne a videó, a tőle tanultak nem működtek volna, és hoppon maradtam volna. Egy módszer hitelssége ugyanis azon múlik, hogy mennyire működik, és mennyire nem. 26 év tapasztalata alapján azt gondolom, hogy csak azok a pasik mondják kamunak az ilyen videókat, akik lehetetlennek tartják, hogy pár perc leforgása alatt fel lehet szedni egy nőt, mert média agymosása miatt elhiszik, hogy "pénz, kigyúrt test, topp munkahely" kell egy lány megszerzéséhez. A PUA nyelvezetben ez az AFC-s szint, de inkább még annak sem mondhatnám, hiszen egy AFC-s pasi is többet ér a legtöbb pasinál, ha mentálisan változtat. A PUA ugyanis rámutat, hogy a nők megszerzésében éppen az a mentalistás játszik döntő szerepet, hogy nem a logika szabályai szerint cselekszünk, hanem alkalmazkodunk a nők érzelem-központú mentalitásához. Amikor Jimmi abban a videóban megfogta a nőnek a kezét, a logika szabályai szerint hülyeség, de kérdem én, amikor tavaly nyáron a buszmegállóban odaléptem egy lányhoz, és elmondtam neki, hogy mennyire szimpatikus nekem, értelmes dolog volt? Dehogy! A logika szabálya azt mondja, hogy "hülyeség amit csinálsz, nyilván azért van ott a megállóban, mert várja a buszt, siet valahová, nem fog veled leállni dumálni" --> Ehhez képest kis idő leforgása után már tollat és papírt adtam a kezébe az elérhetőség miatt...

"Le légy naív ember... Azzal meg hogy felszedsz 2-3 nőt 100-ból még nem igazolod a puát, ahhoz kicsit többet kéne mondjuk 80-90-et. "

-->Abban egész biztos lehetsz, hogy nem vagyok naiv ember, viszont abban is, hogy nem érted a PUA életmódot. Mi igazolja a PUA hitelességét? Számomra az igazolta a legjobban a PUA-t, hogy annak köszönhetően más ember lettem. Én, aki 18 éves koráig még nem is csókolózott, és aki egy lúzer volt, ma már eljutottam oda, hogy ha tetszik egy lány, simán odamerek hozzá menni, tudok kezdeményezni, és tudok sikeresen is zárni! Az élet más területein is sokkal bátrabb lettem, és ennek köszönhetően az életem felfelé ível, például most olyan munkalehetőséget kaptam, ami nem sok embernek adatik meg. Más lett a stílusom, olyan emberré kezdek válni, aki mindig is szerettem volna lenni, csak a gyávaságom ezt sosem engedte. A nők számáról csak annyit, hogy egy jelenlegi eredmény nem értelmezhető egzakt értelemben. A PUA tanoncok számára ugyanis először több lesz a kudarc, mint a siker, ám ekkor még nem is a sikeres zárás a lényeg, hanem a férfias jellemtulajdonságok kifejlesztése, és a félelem legyőzése. Az meg nem megy egyik napról a másikra. Viszont ha valaki időt szán rá, akkor egy idő után megindul majd felfelé lineárisan. Egyre jobb lesz a megszólított lányok + sikeres zárás aránya. Tudod olyan ez, mint egy videójáték. Ott is először nehezebb, de aztán fejlődsz :-) Emlékszem, a Resident Evil 4-et először több mint 20 óra alatt játszottam végig, ma meg ha összekapom magam, akkor 6 óra alatt letudom az egész játékot :D Egyébként meg az sem mindegy, mit akarsz elérni. Lehet, hogy valaki felszed 15 megszólításból kilenc 7,5 pontos csajt, és ez jó eredmény neki, míg más harminc megszólításból felszed mindössze egy lányt, de az 10 pontos, hiper-szexi bombázó csaj. Melyik a nagyobb eredmény akkor? Ezt mindenki maga dönti el... Abban igazad van, hogy "kicsit tetszeni kell a csajnak", de ezt minden pasi el tudja érni, ha tesz érte. Biztos én sem voltam minden lány álompasija akit megismertem, viszont ápolt vagyok, tiszta, igyekszem jól öltözködni. És majd most szeretnék elkezdeni kondizni is, leljebb akarok fogyni, de nem a lányok miatt, hanem magam miatt. Azt hiszem, ha a pasik így gondolkodnának, elérnék a "kicsit tetszem a lánynak" kategóriát.

Én úgy gondolom, hogy keményen dolgoztam addig, hogy eljussak arra a szintre, ahol most vagyok, és nagyon erősen igazolom a PUA-t, mivel én a PUA módszerek segítségével fejlesztettem ki az önbizalmam, a kommunikációs készségem a lányokkal kapcsolatban hogy fel tudjam őket szedni, ez pedig nem magától jött. Ha nem lett volna a PUA, akkor valószínű, még ma is az a lúzer pasi lennék, aki kiskamasznak voltam. Valószínű szingli is lennék, mivel olyan pocsék stílusom volt, hogy a lányok nem szerettek. Viszont bejöttem az életembe a PUA és megváltoztatott.

Természetesen, tiszteletben tartom azonban, hogyha te nem értesz velem egyet. Ha úgy gondolod, hogy a te életstílusod jó, akkor gondolhatod ezt, én nem akarlak meggyőzni. Én azonban sokat köszöhetek a közösségnek, és tudok más pasikról is, akik szintén így vannak vele. Erről tettem itt bizonyságot.

Minden jót!

2015. márc. 26. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Még valami: A videó alatt is pont azt kifogásolják, hogy Jimmi nem oszt meg olyan videót, amin visszautasítják. Nos vannak ilyen videó, ezt mondja a youtube-os videó alatt, sőt teljesen nyíltan írt arról is a fórumon, hogy amikor kezdő volt, hányan visszautasították. Jimmi tehát az egyik legnagyobb példa arra, hogy szorgalmas munkával, hová lehet eljutni.
2015. márc. 26. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!