Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a flegmaság az oka a sikertelen kapcsolatoknak?
Figyelt kérdés
Régen talán túlságosan is nyomulós voltam, nem tudom, de aztán úgy voltam vele ez a stílus alkalmatlan arra, hogy valaha is legyen kapcsolatom, így mostanában egy flegma semmivel és senkivel nem törődő ember lettem, de ugyanaz az eredmény.
Annyiban jobb, hogy szűkebb az érzelmi skálám, nem vagyok se túl szomorú, se túl boldog. Bár elég pesszimista (de ez sztem közelebb van a reálishoz mint az optimista).
2013. okt. 29. 23:04
1/4 anonim válasza:
Önimádó vagy voltál és rólad mintázták a Jhonny Bravo mesét.
2/4 anonim válasza:
Ez önmagában nem old meg semmit.
Igen, a flegma stílus jobban tetszik a jónőknek, mint a nagy nyomulás. De ha még mellé a másik 100 fontos dolgot sza..rul csinálod, akkor az eredmény ugyanaz.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem aztán mondhatod, azt se tudom mi a jó a nőknél és mi nem.
2013. okt. 29. 23:13
4/4 anonim válasza:
Lehetsz flegma a csajokkal poénból ha veszik a lapot..és egy bizonyos határig..de a lényeg hogy ne ész nélkül váltogasd a stílusod hanem használd az eszed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!