Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért olyan nehéz találni egy...

Miért olyan nehéz találni egy olyan lányt, aki felpofozna?

Figyelt kérdés

Véletlenségből néha-néha össze lehet futni olyan lányokkal, akik nyíltan vállalják, hogy szeretik a durvulást, keménykedést, játékból. Olyankor előfordul, hogy tréfásan meg is fenyegetnek, hogy "lesz kapsz"...

De ha célirányosan ilyen csajt keresek, akkor mindenki tagad, akkor is ha én kiszolgáltatom magam és bevállalom, hogy érdekelne. Minek játsszák meg magukat?

2015. márc. 24. 12:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8.: Mr. Fétis már megint te vagy az? :D
2015. márc. 25. 08:24
 12/21 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne ilyen lány!
2015. márc. 26. 06:25
 13/21 A kérdező kommentje:
Nincs is izgalmasabb, mint amikor egy csaj lekever egyet, és a szeme vágyban ég ahogy lenéz rám
2015. márc. 26. 06:54
 14/21 anonim ***** válasza:
Sétálj az utcán és prostizz le egy lányt, hidd el felpofoz :D
2015. márc. 27. 09:24
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül. Az a sokkal valószínűbb, hogy botrányt csinál, sivalkodik, és a járókelők szeme láttára a pasija pofoz fel.

Ennél azért értelmesebb megoldás kellene

2015. márc. 27. 09:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Ne random csajokat prostizz le, hanem pár szavas beszélgetés után találj módot rá, hogy - lehetőleg külön, kettesben - valamilyen ürüggyel (pld felveszel egy szemetet, megkötöd a cipőfűződet stb) letérdelsz előtte. Ekkor "tréfából" szólítsd cárnőnek, királylánynak vagy valami ilyesminek, és ha megcsillan a szeme a helyzetre, vagy "érti a tréfát", kezdj vele szemtelenkedni, de ne ilyen durván, hogy leprostizás, hanem a térdelő szolga pozíciójából, és mondj neki valami olyant, hogy úgy se tudná letörni a lázadást. Na most szólj be neki. "Kevés vagy te királylánynak, kisanyám!" :)

Valószínűleg, ha idáig már eljutottatok, ő maga kezd el a kis kezét rád emelve fenyegetőzni, hogy vigyázz mert pofonka lesz. Tartsd oda neki az arcodat, mondván, hogy "úgy se mered, szájhős, csak tessék, itt vagyok!"

És ha megteszi, nehogy megsértődj, akkor se ha nagyobbat kaptál, mint amit kinéztél belőle! :D

2015. márc. 27. 09:47
 17/21 A kérdező kommentje:
16: köszönöm, ezt meg fogom próbálni :)
2015. márc. 28. 20:59
 18/21 anonim ***** válasza:
sok sikert
2015. márc. 28. 21:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Én pofozni is szeretek meg azt is szeretem ha pofoznak.

Szex közben szeretem a durvaságokat :)

18/L

2015. máj. 5. 19:29
 20/21 A kérdező kommentje:
Akad valaki, aki engem is felpofozna, és nem csak dicsekedni jár ide? :D
2015. máj. 30. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!