Mire gondolhat eközben? 15L
Figyelt kérdés
Mikre gondol egy fiú, ha ilyet csinál: (ez több fiú, egyenként nézd kérlek)
-Aztán amikor egy másik teremnél vártuk a kicsöngetést... Feltűntek fiúk azok közül, akik kimentek a teremből.
Ő kicsit nézte, hogy mit nézek, majd direkt a fiúk és közém állt, elég feltűnően...
-hátrafordult, és megnézett, aztán belenézett a szemembe, mire vörös lett
-direkt mögöttem megy, ahol tud és elmegy mögöttem, a lehető legszorosabban...
Nos?
2015. márc. 22. 08:53
1/2 anonim válasza:
Nemar en 16 vagyok es lany. Nem hiszem el hogy nincs mas fiu a kozeledbe akivel foglalkozhatsz. Miert ilyen 10 eves szinten gondolkozol? Szimplan dogyatekos a gyerek... Kerdezd meg ot hogy miert csinalja!! Azt fogja mondani hogy azert mert szeretni a fingszagod...
2/2 anonim válasza:
szerintem azért, mert tetszelneki, nem tudja hogyan közeledjen hozzád, megszólítani meg nem mer, Vagy elhívni téged randira...
SZERINTEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!