Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit gondolhat ez...

Szerintetek mit gondolhat ez a lány?

Figyelt kérdés
Pár nappal ez előtt találkoztam vele először, sokat beszélgettünk mindketten jól éreztük magunkat, úgytűnt, hogy minden jól alakul és a végén még egy apró csókot is megengedett viszont most bizonytalan, higy talalálkozzunk e újra. Azt mondja nem tudja eldönteni, hogy mit érez. Megbeszéltük, hogy újra találkozunk és meglátjuk, hogy mi lesz. Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni. Hülyeség ha a beszélek a testvérével és tanácsot kérek, hogy hogyan nyűgözhetném le?
2014. nov. 15. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Majd szólok ha megtanultam gondolatot olvasni.
2014. nov. 15. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el a lányt. :) "Azt mondja nem tudja eldönteni, hogy mit érez." Pontosan tudja, hogy mit érez, csak nem meri bevallani neked, hogy nem jössz be neki. Rohadt kellemetlen lehet, de ne képzelj bele többet, és ne akard magad ráerőszakolni, mert csak rosszabb lesz. Egyszerűen csak felejtsd el a lányt.
2014. nov. 16. 00:05
 3/3 anonim válasza:
szerintem ne kérj tanácsot a tesójától.. kérdezd meg tőle hogy akar e veled találkozni vagy sem!! ha még mindig nem tudja mit érez hagyd ott.. és lehet belátja hogy tényleg érez valamit és újra megkeres.. :))
2014. nov. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!