Ha nem ír a fiú két hete, attòl még gondolhat rám? 18/L
Figyelt kérdés
írtam neki, de mèg nèzte meg... :(2015. febr. 24. 15:46
1/11 anonim válasza:
írtam üzenetet de ha nem válaszolsz nem tudok segíteni... :(
2/11 October15 válasza:
Arról már hallottam, hogy írásban jelölt hang néma [nem ejted ki] de arról, hogy írásban nem jelölünk egy egész szót... "grammar is very important to the nazi party..."
Ha nem nézte meg akkor, hogy válaszolt volna? Legalább volt fent fuckbookon vagy azon megy a sírás, hogy nem függő ?:D
3/11 anonim válasza:
Hát, a két hét igencsak arra utal, hogy szar van a palacsintában. Ne reménykedj.
4/11 anonim válasza:
Ha valaki gondol rád, akkor biztosan keres, általában már pár napon belül. Ha valaki 2 hétig nem veszi fel veled a kapcsolatot, sőt még arra sem méltat, hogy elolvassa amit írtál neki, akkor valószínűleg nem tetszel neki. Keress mást! Ez nagyon gyerekes viselkedés a részéről, ne foglalkozz vele!
6/11 anonim válasza:
az is lehet,h elolvasta és utána gyorsan megjelölte olvasatlanként.
csörgesd meg telón,az a biztos.ha nem veszi fel,többet ne keresd!
7/11 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam:/ de miért tenné, ha elmondta hogy érez irántam? Telon nem merem megcsörgetni:/
2015. márc. 3. 00:14
8/11 anonim válasza:
Nekem tegnap lett volna egy találkám, rám írt megbeszéltünk egy időpontot, majd tegnap előtt óta semmit nem hallani róla. Igazából nem az bosszant, hogy jól pofára ejtett, hanem hogy, hogy nincs annyi gerinc az emberben hogy legalább szóljon hogy te idióta mégsem......
9/11 anonim válasza:
Szerintem inkább épp leszar téged.Sorry,de ez van.
10/11 anonim válasza:
18 évesen, nem tudod ezt a helyzetet felismerni? szerinted gondol rád? most úgy őszintén.. azt a 2 hetet te mire vélnéd? :D
segítek.. nem gondol rád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!