Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondolhat, hogy megint...

Mit gondolhat, hogy megint írtam neki? 15/L

Figyelt kérdés
szôval ő mondta, hogy Vele legyek magabiztosabb, ës pl ìrjak neki bâtran. ennek ellenère mègis fura èrzèsem van, mert miõta ő elmondta mit èrez, azôta en îrok rà gyakrabban. Pròbálok vàrni de nem megy, mert max 3 nap utân az lesz az érzésem, hogy rá kell írnom, mert annyira hiànyziiiik. Szerintetek mi lehet ez? Nagyon zavarhatja? mert elvileg gyakran elérhető estênkènt facen... Segítsetek!!!!

2015. febr. 3. 23:52
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Ugye tudod, miért nem kaptál és nem is fogsz kapni erre a kérdésre értelmes választ?
2015. febr. 4. 00:00
 2/9 A kérdező kommentje:
mert egyèrtelmű hogy nem baj hogy írtam. de azért èrtelmes válaszokat bizti kapok...
2015. febr. 4. 00:25
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Nem. :D Azért nem fogsz ide értelmes válaszokat kapni, mert ilyen rekett szar a helyesírásod és érthetetlen az egész.
2015. febr. 4. 00:26
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi, most ez a legkevésbé se érdekel... nem vizsgàn vagyunk, és ne térjünk el a tàrgytól.
2015. febr. 4. 00:31
 5/9 demonlord90 válasza:

tényleg am erdélyi vagy ezekkel az ékezetekkel? :D

Nem, am a lényeg érthető. A legjobb, ha ezt megbeszéled vele (nyilván úgy jó, ha kölcsönösen keresitek egymást). De ha mégsem (mert nem mered/tudod), és ez többször is előfordul, akkor próbálj meg te is mással foglalkozni, s ne írjál rá állandóan, hanem várj ki.. neki valszeg ez a normális, s ha ekkora az "ingerküszöbe" (azaz, h több napot kibír nélküled), akkor edződj hozzá. Ha ez nektek jó. Ha később sem ír rád, s muszáj újra neked, többször is, akkor pedig valószínűleg nem ér az egész olyan sokat, te pedig "csak úgy vagy".

2015. febr. 4. 03:45
 6/9 A kérdező kommentje:
régebben ő keresett mindig...
2015. febr. 4. 07:28
 7/9 anonim ***** válasza:
nem baj ha te írsz rá, sőt ha te kezdeményezel, akkor talán ő is magabiztosabb lesz
2015. febr. 4. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
azt jelenti hogy te érzel iránta valamit (szerelem módon) hidd el ha 1 lány ír 1 srácnak az általában a srác megérti. tudom nekem is jól esik és fiú vagyok.
2015. febr. 4. 18:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem írok neki még egy üzenetet :) és köszönöm mindenkinek a sok informaciót. :)
2015. febr. 4. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!