Srácok, bejön ha egy lány cigizik? 16/l
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 15:55
21/33 anonim válasza:
Itt valaki nagyon felnőtt lett!
25/33 anonim válasza:
Menőzünk, mi?-.-
Miért jó ez?
Csak egy okot mondj!
Semmire...csak tönkreteszed magad.
26/33 anonim válasza:
Attól érzi felnőttnek magát,hogy dohányzik.
Csak szagold meg a ruháidat és rájössz,hogy milyen szagod van.
27/33 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de én tuti nem jönnék össze olyan fiúval aki cigizik. Mondjuk hozzá vagyok szokva mert a családomba is sok erős dohányos van. De ettől függetlenül szerintem borzasztó! Ez csak egy megszokás,kényszercselekvés. Másrészt szerintem te is csak azért csinálod mert menőbb akarsz lenni vele...megsúgom...Nem leszel vele menőbb! ;)
28/33 anonim válasza:
Ha keveset szívsz, akkor nem igazán érezni. De ahogy jobban rákapsz, egyre büdösebb leszel. Kifejezetten ez nem jön be, de nem is taszít. Csak akkor, ha dől belőle a cigiszag.
29/33 anonim válasza:
Miért kell rászokni?
Mert ne mondja nekem senki, hogy az első alkalmak jók.
Rászokatod magadat szándékosan-.-
30/33 anonim válasza:
majd 20-30-40 év múlva is ezt mondod kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!