Fiúk! Nektek bejön, ha egy lány egy PICIT távolságtartó?
Figyelt kérdés
Hogy néha nem néz rátok, nem csak veletek beszélget, nem keresi egész nap a társaságotokat, elvan más emberekkel is, nem reagál minden flörtre.
Kort is írjatok.
2015. febr. 22. 15:28
1/9 anonim válasza:
Hát nem, ha a lánynak bejövök akkor és tudnék róla akkor sem.
2/9 anonim válasza:
Hát nem jön be, de nem nagy negatívum, ha nem viszi túlzásba.
4/9 anonim válasza:
Ha egyébként velem van,akkor nem.Nem kell egész nap árnyékként követnie,ha erre gondolsz
5/9 anonim válasza:
nem az ilyet kifejezetten nem szeretem
úgy érezném hogy nem is akar igazán és így én se őt
19/F
6/9 anonim válasza:
Ha érdeklem őt és mégis ilyen velem, akkor határozottan nem. Az lesz a vége, hogy szarom le és nem foglalkozok vele, nyilván. A fene se akar küzdeni, csak hogy észrevegyen... De ha már együtt vagyunk, akkor persze, nem kell egymás nyakán lógni 24/7...
7/9 A kérdező kommentje:
Ez érdekes...:D
Én inkább olyan vagyok, hogy ha tetszik egy fiú, akkor sokat akarok vele lenni és ha flörtöl velem akkor én is...
De annyian mondják, hogy a fiúk küzdeni szeretnek...
2015. febr. 22. 15:37
8/9 anonim válasza:
akkora rohadt nagy kamu ez a küzdeni szeretünk duma rendes flörtölés aztán randi ez kell, nincs olyan hülye aki azt akarja hogy csak akkor legyen vele a csaja ha újból és újból megharcolt érte
9/9 anonim válasza:
NEM!!!
nekem az jön be, ha a lány kezdeményező és nyomul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!