Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges, hogy bejövök neki?

Lehetséges, hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam, aki többször is figyelt, és ha ránéztem akkor elkapta a fejét de akkor min.1 mp-ig néztünk egymás szemébe. Kilencedikesek vagyunk és még nem igazán szoktunk össze az osztállyal. Vele pl. én még nem is beszéltem talán. Néha vannak olyan jelek amik arra utalhatnak hogy bejövök neki, de lehet csak beképzelem.

Egyik nap lyukasóránk volt és az egyik (lány)osztály társammal bementünk a könyvtárba és utánunk jött ő is egy másik osztálytársunkkal, aztán kicsöngetés előtt kb 6-7 perccel én visszamentem és leültem a többiek mellé a folyosóra kb. 2 perc múlva jöttek ők is. Viszont volt egyszer,hogy a mellettünk lévő osztályból beszélgetett egy lánnyal kettesben, e miatt hinném h talán mégsem jövök be neki. Egyébként elég sok csaj haverja/ismerőse van. Nekem nincs sok ismerősöm avagy barátaim és csendes,alacsony, sovány lány is vagyok és valahogy nem hinném hogy pont én lennék az aki tetszik neki. Szerintetek?

2015. márc. 7. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
OHh hát én is szoktam ilyen pillantásokat vetni, volt aki többet képzelt bele, na az volt a vicces :D
2015. márc. 7. 20:54
 2/6 A kérdező kommentje:
szval valószínűleg csak beképzelem? :D
2015. márc. 7. 21:08
 3/6 anonim válasza:

Szerintem, ő sem tudja hogy mit akar :)

Hiába mondják, hogy a női elme megfejthetetlen miközben a férfiaké az :D

Szóval, szerintem szemezz vele nyugodtan, végülis mi bajod lehet belőle?

És próbálj a közelébe férkőzni :)

Üdv,

12/L

2015. márc. 7. 21:32
 4/6 anonim válasza:
Ha 9. esek vagytok akkor nem hiszem hogy ha egy fiu beszelget egy lannyal kettesben az rogton szerelem.. Szerintem meg kicsit fejlodjetek es utan aprovaljatok meg ha akrarjatok! 19/L
2015. márc. 8. 14:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg beszélgetést kezdeményezni. Jobban meg kell ehhez szerintem ismerned. 15/L :))
2015. márc. 27. 13:52
 6/6 anonim ***** válasza:

3# Nem óvodában vagyunk, ott lehet azt jelenti, de ha rákacsintok egy lányra egyből akarok tőleg valamit?

Nekem 17 lány ismerősöm van, akikkel rendszeresen találkozok, mégsem jön be mindegyik.

2015. márc. 27. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!