Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kerül, nem keres egy...

Miért kerül, nem keres egy olyan srác, akinek bejövök?

Figyelt kérdés

Lehet amiatt, mert nője van és fél, hogy esetleg megcsalná?

De mikor összefutunk, vagy esetleg talizunk, kedves, aranyos, segítőkész, figyelmes, bókol, célozgat szinte állandóan.

2015. márc. 1. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a barátnője miatt, de ha ilyen, hogy majdnem félretáncol, nekem annyi is elég lenne, hogy másnak bókolgat, akkor ha össze jönne veled, veled is ezt csinálná. Ezért én a helyedben nem is akarnám, hogy keressen engem.
2015. márc. 1. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
#1 egyáltalán nem biztos, hogy azért mert van egy lány aki jobban bejön neki mint a barátnője, attól még félrelépős alkat. Mint a mellékelt ábra mutatja, nem lép.
2015. márc. 1. 21:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem rajta múlott.
2015. márc. 1. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen azért írtam, hogy "majdnem". Nem lép félre, de azért egy lány sem akarja, hogy a barátja mással flörtölgessen meg bókolgasson... gondolom ez természetes...
2015. márc. 1. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 " ha össze jönne veled, veled is ezt csinálná" Erre reagáltam. Mert ez baromság. Nem kell attól puncivadásznak lenni, hogy megtetsszen egy másik lány, és végig gondold a lehetőségeket. Az élet túl értékes ahhoz, hogy elköteleződj a "második" legjobbnál, ráadásul nem házasok.
2015. márc. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!