Ha egy srác már négyszer megcsókolt, de mindig részeg volt, akkor bejövök neki mindenképp? Vagy van olyan, hogy egy csaj haverod csak részegen jön be, mert "kanos" vagy épp?
pro:
-kifejezetten van egy ilyen lány ismerősöm, józanul hozzá nem érnék, ha meg már kellően sok pia van bennem ez fokozatosan feloldódik...
-olyan is volt, hogy a legjobb lánybarátom szerelmet vallott mert éppen nagy csalódásai voltak, de józanul soha nem gondoltunk úgy egymásra
szóval jah, lehet, hogy csak a pia teszi, de
kontra:
-olyan is volt már, hogy csak azt hittem, hogy nem jövök be a csajnak, ezért csak akkor kezdtem próbálkozni, amikor már ő is fellazultabb volt és akkor ki is derült, hogy k_rvára tetszek neki, vagy
-annyira tetszett, hogy valamiért próbálkozni sem mertem (ami mondjuk alapból fura nálam), csak picit részegebben
cuzámmen:
ahogy a mondás is tartja, nincs csúnya nő, csak kevés alkohol :D és ugyanez igaz a bátortalan férfira is :D
a legegyszerűbben úgy derítheted ki, ha beszélgetsz vele (célszerűen erről..) :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!