Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srác már négyszer...

Ha egy srác már négyszer megcsókolt, de mindig részeg volt, akkor bejövök neki mindenképp? Vagy van olyan, hogy egy csaj haverod csak részegen jön be, mert "kanos" vagy épp?

Figyelt kérdés
2014. nov. 17. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de eddig csak olyanok nyomultak rám részegen, akik józanon nem mertek, illetve akkor is tetszettem nekik :DD
2014. nov. 17. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Részegen mindegy,csak lyuk legyen rajta
2014. nov. 17. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi igényesség mindenképpen legyen benned,hogy olyat válassz,akinek józanon is bejössz,és udvarol neked!A többi az mind csak a pia miatt van,vagy mert dugni akarnak.
2014. nov. 17. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:

pro:

-kifejezetten van egy ilyen lány ismerősöm, józanul hozzá nem érnék, ha meg már kellően sok pia van bennem ez fokozatosan feloldódik...

-olyan is volt, hogy a legjobb lánybarátom szerelmet vallott mert éppen nagy csalódásai voltak, de józanul soha nem gondoltunk úgy egymásra

szóval jah, lehet, hogy csak a pia teszi, de

kontra:

-olyan is volt már, hogy csak azt hittem, hogy nem jövök be a csajnak, ezért csak akkor kezdtem próbálkozni, amikor már ő is fellazultabb volt és akkor ki is derült, hogy k_rvára tetszek neki, vagy

-annyira tetszett, hogy valamiért próbálkozni sem mertem (ami mondjuk alapból fura nálam), csak picit részegebben

cuzámmen:

ahogy a mondás is tartja, nincs csúnya nő, csak kevés alkohol :D és ugyanez igaz a bátortalan férfira is :D

a legegyszerűbben úgy derítheted ki, ha beszélgetsz vele (célszerűen erről..) :D

17/F

2014. nov. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!