Nem értem. Folyton rondának neveznek a lányok, akiknél bepróbálkozom vagy nem mondják ki, de látszik, hogy rondának tartanak, akkor miért van az, hogy egy fullos részeg csaj meg érdeklődött felőlem? Csak a pia miatt helyesnek látott?
annyiszor hallja/látja az ember a fordított verziót, hogy a csúnya lányok "megszépülnek" hirtelen a részeg fiúk szemében...
fordítva miért ne lehetne így?
amúgy olyan nincs, hogy csúnya vagy ronda valaki, túl sokat használjátok ezt a szót itt ezen az oldalon, sokszor oktalanul szerintem. csúnya/ronda az én szememben az, akire kellemetlen ránézni, valami miatt kifejezetten eltér az átlagostól a kinézete, a rossz irányba.
sokszor lerondázzátok saját magatokat vagy más embereket, és egyből ez alapján osztályozzátok be a másik nem képviselőit... mintha egy lány csúnya lenne attól, hogy nem a színésznőkre hasonlít, és a fiúkkal is ugyanez a helyzet. nézzétek meg, aki balesetben törte össze az arcát vagy sósavat öntöttek rá, na az csúnya. szegény még annyira sem tehet róla mint az, aki megszületik valamilyennek, de lehet azt mondani, h kellemetlen rá nézni, ha egyszer így van, hiába sajnálja az ember.
Ha tényleg fullos részeg, akkor biztos a pia tette. Ha csak éppen ivott párat, lehet, hogy tényleg tetszettél neki (:
Esetleg egy képpel könnyebb lenne "igazabb" tanácsot adni.
Nem akarom szídni az anyádat, de a saját gyerekét lerondázza...
Ettől függetlenül mindenkiben van valami szép! És ha nem is vagy kifejezetten helyes, na bánkodj a kinézeted miatt, akkor rossz kisugárzásod lessz, ami sokat ront.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!