Unatkozok és részeg vagyok, van valakinek kedve "ismerkedni"? Nem szexuális felhívás!
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 04:08
1/11 A kérdező kommentje:
21/L
2014. ápr. 15. 04:09
2/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy el is űztem az unalmam azzal, hogy elolvasom a kretén kérdéseket amik ezzel a kérdéssel kapcsolatosak valamiképpen rejtélyes módon
2014. ápr. 15. 04:13
4/11 A kérdező kommentje:
3. üveg bornál tartok :c
2014. ápr. 15. 04:28
6/11 anonim válasza:
Fura hogy te MÉG ébren vagy én meg MÁR ébren vagyok
7/11 A kérdező kommentje:
remélem ettől furább dolgok is történnek a nagyvilágban :)))
2014. ápr. 15. 04:53
9/11 anonim válasza:
Én meg most végeztem a munkába, és irány az iskola :')
10/11 anonim válasza:
Ismerkedj a kocsmárossal. Az szereti az ilyen igénytelen alkoholista libákat amíg fizetnek neki. Am meg normális embernek, normális kapcsolatra nem kellesz. Gáz vagy baba, de persze az is lehet hogy csak perverzpistike vagy, aki kamuzik itt össze vissza és a válaszokra tekergeti a gyíkot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!