Ha egy lány eléggé ittas állapotban azt mondja, hogy neki nem kell pasi, akkor azt vajon józanon is úgy gondolja?
Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 23:28
1/14 anonim válasza:
Részegen sok mindent mond az ember.. nem kellene erre hajazni.
2/14 anonim válasza:
Ha én most azt írom, hogy lenyaltam ma a fél vakolatot, akkor mikor lesz karácsony?
3/14 A. Bundy válasza:
hát ha a csaj homoszexuális akor lehet hogy, józanul is úgy gondolja
4/14 A. Bundy válasza:
szerintem akkor három hónap múlva de nem biztos lehet hogy csak kerti locsoló
5/14 anonim válasza:
Ennél konkrétabb választ vártam, Bundy!
6/14 anonim válasza:
Még jobban itasd le, meg keverjél a poharába egy kis röppentyűt is.
7/14 anonim válasza:
Ezt kérdezd meg egy ittas lánytól :)
8/14 A. Bundy válasza:
hát én is azt hittem hogy jobban megy de , tudod azok a kövér nők a cipőboltban kikészítenek be jött egy nő és olyan kövér volt hogy három kissebb nő keringett körülötte és egy 36 os cipőt akart a mamut méretű lábára felerőszakolni, szóval ezek után próbálj vicces lenni
9/14 Balanus_concavus válasza:
Én mondtam már olyat részegen, hogy minden nőt magamévá fogok tenni a Földön, persze vulgárisabb formában fejeztem ki magam. Azóta sem történt meg :(
10/14 anonim válasza:
ha te egy az oltásod alatt lévő nő bármely szavát is komolyan veszed,ne adj isten szó szerint,akkor nagyon amatőr vagy.
ajánlom figyelmedbe a don juan de marco egyik jelenetét amikor egy don felesége azt mondja johnny depp-nek,hogy-soha nem fogok engedni-erre johnny megcsókolja.
aztán a nő erre megint azt mondja-soha nem fogok engedni-megint csók,aztán megdugja.
alap tétel a női nemnél,hogy intim helyzetben az ellenkezőjét mondják annak amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!