Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy részeg csajjal akiről úgy tudtam hogy szed fogamzásgátlót de nagyon úgy néz ki hogy teherbe esett tőlem, a csaj nem emlékszik semmire szóval ti elmondanátok hogy tőletek van a gyerek valószínűleg?
1: Ha a csaj részeg volt, akkor nem volt lehetősége nemet mondani, ami szexuális zaklatásnak, ez esetben nemi erőszaknak minősül.
Innentől kezdve nem vagyok hajlandó foglalkozni a problémáddal, mert egy undorító kis féreg vagy.
A probléma megoldásához kb. 200 ezer Ft-ra lesz szükséged - ilyen ártól kezdődik az apasági DNS-teszt -, meg mintára tőled és a magzattól.
Feltéve, ha valóban terhes a lány. Mert meglehet, hogy szimplán csak késik a vérzése, mert annyira idegeskedik. Ha mégis terhes, akkor sem biztos, hogy tőled. Aznap/előtte lévő napokban bármennyi pasival lefeküdhetett. Szóval több apajelöltről is szó lehet.
1, ismerem a csajt
2, ezért tudom hogy gyógyszert szed
3, egész buliban együtt buliztunk csak amire oda kerültünk hogy egymásnak estünk kicsit többet ivott és egy két dologra nem emlékszik
4, kedves első hozzászóló nem egy kiszemelt részeg csajt dugtam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!