Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy osztálytársam aki...

Van egy osztálytársam aki bejön nekem, hogy tudassam vele?

Figyelt kérdés

15 vagyok fiú, a lánnyal jóban vagyunk beszélgetünk, hülyülünk stb. Még nem volt pasija, egy kicsit lökött(mint én), jófej, nem sminkel, aránylag laza(nem dől össze a világ ha becsúszik egy 3-as v egy 2-es). Infótagozaton vagyunk, de nem az a gamer típus, a facét se nagyon nézi.

Remélem más találkozott már ilyesmi lánnyal ill van ötlete.

2015. márc. 3. 18:06
 1/2 Marko polo ***** válasza:
Hát, osztálytársaim példáját véve azt mondom hogy ne jöjj össze vele, de ki vagyok Én hogy parancsolljak az érzelmeknek?! Hozd csak a formád, és meglátjuk mi lesz belôle :)
2015. márc. 3. 18:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Éppen ez a baj, hogyha hozom a formámat akkor nem lesz belőle semmi. Elég ernya vagyok ilyen téren.

Az utóbbi időben nem volt barátnőm, és nem tudom hogy hogy csináljam. Mondjam meg neki hogy bejön vagy szemezzek vagy mi?

Azért köszi!

2015. márc. 3. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!