Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha bejön egy osztálytársam? 14/L
Segítek! :)
1.Az előttem szóló azt írta osztálytárssal nem kezdene.Részben igaza van. :)
Ha összejöttök és valamiképp szakítotok akkor pokol lesz utána az életetek.Ilyenkor jönnek a nyávogások hogy nem bírják ki egymás mellett.Heccelik egymást az exek.STB.Ebből ált. pszichológus,bukás,suliváltás lesz. :D
2.Ha bevállalod ezt a kockázatot akkor rajta és sok sikert! :))
3. Semmiképp ne támad le! És ne nyomulj! Barátkozz vele,informálódj róla! Ha segítség kell neki valamiben ajánld fel te a segítségedet...Te azt tanácsolom csak barátkozz! Legyen ő az aki lép feléd majd szerelemmel,legyen ő a kezdeményező! :)
Semmit. A fiú dolga a kezdeményezés, ha tetszel neki, akkor úgyis lépni fog. Azokat a lányokat, akik rányomulnak a fiúra, vagy magassarkút-sminket stb.-t kezdenek el hordani és más hasonló módon erőlködnek, a többség kineveti és lenézi.
Én 20/L vagyok, és a tapasztalataim alapján sajnos azt kell mondanom, hogy általában a lányoktól egyfajta viselkedést várnak el: a türelmes várakozást. Ha vársz és kezdeményez, nyert ügyed van. Ha vársz és nem kezdeményez, vagy összejön mással, akkor valószínűleg nem tetszel neki.
Amit SEMMIKÉPPEN NE csinálj: ne lógj rajta, ne látszódjon rajtad, hogy bejön neked, ne menj oda hozzá ötpercenként beszélgetni, ne kezdj el hirtelen kihívó ruhákat hordani. Mert ezeket hamar észreveszik az osztálytársaid is, és NAGYON röhögni fognak rajtad.
Természetesen drukkolok neked, és remélem, hogy tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!