Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A WC fülkében voltam mikor hallottam h két osztálytársam bejön nem tudták h ott vagyok és az egyik megkérdezte a másiktól h nézheti őt ahogy pisil akkor szerintetek ő b. u. z. i?
és honnan tudod hogy végül nézte is ahogy hugyozik ha a wc fülkében voltál?
egyébként poénkodhatott is, habár fura poén lenne xD
Én mindig úgy csináltam, hogy láthassam az osztálytársaimét, de ne legyek feltűnő. Mondjuk nem kérdeztem meg egyiktől se, hogy nézhetem-e, szóval a kérdésben szereplő szituációban inkább poénkodhatott az illető.
24/F (meleg)
Először is: nem kell hallgatózni ahhoz, hogy meghallj valamit a wc.-ben, elég visszhangos hely általában, átlagos hallású emberek simán megértik, ha 2-3 fülkével arrébb valaki telefonál például.
Másodszor: valószínűleg csak szívatás volt, néha mi is bedobunk valami poént, nem pont ilyet, de inkább csak egymás ugratására.
"Én mindig úgy csináltam, hogy láthassam az osztálytársaimét"
Na többek közt ezért brunyálok fülkében, kivéve ha üres a rötyi, bár akkor sem - sosem tudhatod mikor jön be egy homokos... Fúúúj még a gondolat is undorító, hogy egy homár stírölgeti a farkamat...
"volt 1 kis rés az ajtón engem is meglesett"
És ezek után tényleg meg van lepve a társadalom, hogy ennyi homofób van...? Saját maguknak provokálják ki ezzel a viselkedéssel... Otthon csináljanak amit akarnak, de a nyilvános WC-ben igazán visszafoghatnák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!