Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bejön egyik osztálytárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bejön egyik osztálytársam, mit tegyek? 16/f

Figyelt kérdés
Középsulisok vagyunk, másfél éve vagyunk osztálytársak. Kb. fél éve nagyon jóba vagyunk, szinte az összes szünetben együtt beszélgetünk stb... de mintha ő csak olyan jó haverként tekintene rám, hiába éreztetem vele folyamatosan, és mondom neki hogy milyen fontos nekem, sosem vesz komolyan. Sokszor ölelgetem, simogatom az arcát stb...nem merem neki konkrétan megmondani hogy mi a helyzet, mert nagyon szép lány, elég sokan odavannak érte, de érdekes, hogy soha nem volt még pasija elvileg, és ez is hátrány szerintem, hogy egy osztályba járunk, de nem tudok mit csinálni egyre jobban megőrülök érte és nem tudom elviselni hogy ha akár csak hozzá ér egy másik fiúhoz...egyszerűen nem tudom eldönteni hogy ő hogy érez, azt meg nem kockáztatom meg, hogyha esetleg elutasítana esetleg megromoljon a kapcsolatunk. Mi a megoldás szerintetek?

2014. márc. 21. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
vállald be, hívd el valahova kettesbe :D aztán alakuljon a dolog :DD
2014. márc. 21. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:

De, merdd neki konkrétan megmondani!

De, kockáztasd meg, hogy esetleg elutasít - attól még lehettek barátok, persze ez neked nyilván nem lenne túl kellemes.

Soha sincs siker némi kockázat nélkül!

2014. márc. 21. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

pontosan ugyanez van nekem is csak 8.ba

én elkísértem matek órára mert a város másik felén volt neki megvártam egy padon (ezen nagyon meglepődött de örült) aztán hazakísértem...ilyenekkel simán tudsz közeledni.

2014. márc. 25. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!