20 évesen késő elkezdeni a párkeresést? L
a lényegen nem változtat, ismerkedj ha úgy érzed, hogy megérettél rá
olyan nincs, hogy " na én betöltöttem a 20-at akkor már idős vagyok ismerkedni csá egyedül öregszem meg "
vannak akik 40-50 évesen úgy jönnek össze mint a 15 évesek, mondjuk én még nem láttam ilyet testközelből ( nem is szeretnék :D ) de na..
Én is ezen tűnődöm 23 évesen. Lehet már túl késő ennyi idősen, elvégre a korosztályomban már minden normálisabb foglalt. A többiek pedig vagy elszúrták, mit én (mea culpa) vagy valami komolyabb ok miatt nincs nekik senkijük.
Bár én nem elkezdeni hanem folytatni szeretném, mert már volt kapcsolatom régebben.
De ne add fel... Reméld, hogy van még abban a bizonyos tengerben pár "igazgyöngy", csak elég mélyre kell ásnod magad és útközben sok "cápát" és ál-igazgyöngyöt fogsz találni. Légy körültekintő. És csak sok sikert.
Csak nyugodtan!
Nekem 30 év fölött jött össze.
Viszont arra figyelj, hogy ne a fehér herceget keresd (szőke lovon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!