Elronthat mindent egy fing?
Nagyon tetszik egy lány az évfolyamomról, de eddig csak kisebb beszélgetéseink voltak facebookon. Aztán eljött a nap mikor felhívtam skypeon és egész éjjel beszélgettünk. A társalgás végén mikor menni akartam aludni véletlen eleresztettem egy félhangos recsegős fingot. Ekkor hirtelen lesokkoltam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy: "Nálad is recseg a vonal?" Ezután ki is léptem a hívásból gyorsan. Még írtam neki, hogy rossz volt a hang, bocsi fáradt vagyok, majd beszélünk, stb, de tuti, hogy hallotta a fingást, az új mikrofonom nagyon tisztán veszi a hangot.
Hétfőn a suliban csak messziről intettem a lánynak, mikor épp tesire siettem. Akkor is az egyik barátnőjével nevetgélt, lehet pont rajtam. A lényeg, hogy a skype beszélgetés óta nem beszéltem vele és az már majdnem egy hete volt. Félek, hogy már nem tud komolyan venni, és nem tudom a módját, hogyan cselekedjek most. Szerintetek feleslegesen rágódom ezen a kínos eseten, vagy tényleg hülyének néz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!